De Knallende Hitschijf Week 12

Marco Mark – Vanavond

 

Marco Mark heeft nieuwe single in “Vanavond”

Ik ben Marco Mark en kom uit Nieuwerbrug.
In het dagelijkse leven ben ik zwembad technicus waarin ik de binnen en buiten kant repareer en bestudeer. Daarnaast zing ik iets wat voor mij een echte passie is. Hierin uit ik mijn emotie en maak ik vooral plezier.
Deze single is waar wij (Frank van Etten en manfred Jongenelis en ik)
Muzikaal Naar toe willen qua style en gevoel na (Lach de wereld tegemoet)is dit de 2e single van dit trio en kan nu al niet wachten op de volgende knaller. Zoals wij zeggen stukje voor stukje hopen we dat Nederland mij steeds een beetje meer leert kennen en dat ik het wijde land meer mag gaan intrekken. Om zo meer van mij te laten zien en horen.

.

Met Dank Aan : Dennis van der Kraan

De knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

Bekijk hier de videoclip: