De Knallende Hitschijf Week 33

Djason Janssen – Nog een kus voor ik wegga

De uit Velp afkomstige zanger Djason Janssen heeft in de anderhalf jaar tijd dat hij actief is in de muziekwereld twee zeer dansbare singles opgenomen en uitgebracht. Dat leverde hem veel positieve reacties op en ontving daardoor steeds meer uitnodigingen om op te treden bij diverse evenementen. Tijdens één van de optredens raakte Djason in gesprek met Frank Verkooyen. Hij wist dat Frank naast zanger, ook eigenaar is van The Boom! Music studio in De Meern. Djason kende een aantal collega-artiesten die daar hun liedjes lieten produceren en zeer tevreden zijn over kwaliteit die hij levert. Omdat Djason eigenlijk een andere muzikale weg wilde inslaan kwam de kennismaking met Verkooyen precies op het juiste moment. Djason: ‘Ik vertelde dat ik een cover wilde opnemen. Heel toevallig had Frank een Nederlandstalige bewerking van ‘Nur ein Kuss, Maddalena’ van Michael Holm op de plank liggen. Nadat ik de demo hoorde was ik verkocht en gaf aan dat ik die plaat graag op wilde nemen. Door de zanglessen die ik volg bij zangcoach Cheyenne Krijgsman durfde ik die stap wel te nemen. Het vergt behoorlijk veel inspanning, maar werpt z’n vruchten ook af. Daar ben ik zeer tevreden over. Dat geldt eveneens voor de samenwerking met Frank Verkooyen. Die krijgt zeker een vervolg.’

Met dank aan: Score Promotions

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door: