De Knallende Hitschijf Week 28

Sylvia Romy – Breng mij nog eenmaal naar huis

De roodharige zangeres Sylvia Romy uit Groningen komt, na een tijdje van afwezigheid, met een nieuwe verrassende solo single uit getiteld: “Breng mij nog eenmaal naar huis”. De productie is in de vertrouwde handen van Martin Sterken. Sylvia zit al ruim 35 jaar in het artiestenvak en heeft meerdere singles en een aantal albums op haar naam staan (zowel solistisch als in duo-formatie). Zo was zij jaren het gezicht van het Duo Peter & Sylvia, beter bekend van het liedje “M`n Engelbewaarder”, “Kleine gouden ring”, “Hoog over de heuveltop” en vele andere bekende nummers. In 2009 bracht zij het duet “Niets of Niemand ” uit met Wilma (Landkroon) bekend van o.a. de hit: “Een klomp met een zeiltje”. Ook in datzelfde jaar kwam Sylvia met een duet genaamd “Hoor de stem” die zij samen zong met zanger en tekstschrijver Henny Thijssen (de broer van Wilma). Vele solo-singles volgen hierop o.a (Stoute Gedachten, Je kunt me niet aan, Gaat het er nu van komen), totdat er in 2020 een nieuwe wending in de carrière van Sylvia kwam.. De zeer succesvolle collega-artiest en vriend Johnny Bach ( zanger & tekstschrijver) trok de stoute schoenen aan en ging in duet met Sylvia Romy. Hun eerste single “Zolang je bij me bent/ Wenn Du bei mir bist” .werd zeer positief ontvangen zowel in Nederland, als in Duitsland. In november 2022 kwam er, een opvolger, van het Duo Johnny Bach & Sylvia Romy “Als Je gaat/ If you go”. Het is de hoogste tijd, dat Sylvia Romy nu op solistisch gebied weer es van zich weer laat horen, met een mooie single, zoals we haar vanouds kennen “Breng me nog eenmaal naar huis”. Het duo Johnny & Sylvia blijft, maar een ieder zal ook regelmatig solo singles gaan uitbrengen.

Met dank aan: Score Promotions

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

Bekijk hier de videoclip: