De Knallende Hitschijf Week 21

Karel Verspaget – Tot aan de horizon

 

Ik ben Karel Verspaget, zanger uit Sittard,

Graag wil ik jullie mijn single presenteren  “tot aan de horizon”

Dit nummer is geschreven  en geproduceerd door de studio van Manfred Jongenelis, deze staat, vind ik, garant voor een top productie en dat is dan ook de reden waarom ik hem heb benaderd om voor mij een nummer te maken.

Ik ben super tevreden met het eindresultaat!! Hoop dat jullie dat ook zijn en mijn single willen beluisteren, het is een swingend zomernummer geworden over de liefde, geen kalverliefde maar meer volwassen liefde, daarom ook de clip met een volwassen en ouder danspaar !!  Ik ben tevens dankbaar dat Dennis van der Kraan van Score Promotions uit Hoofddorp dit nummer wil promoten voor mij, dit geeft mij t vertrouwen dat ik een goed nummer heb gemaakt.

Met dank aan: Score Promotions

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

Bekijk hier de videoclip: