De Knallende Hitschijf Week 15

Michael Nobbe – Amor, amor, amor

Afgelopen maand werd wereldkundig gemaakt dat Michael Nobbe en Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties een overeenkomst hebben gesloten die verder gaat dan alleen het uitgeven van zijn nieuwe singles. Ook gaan de mannen een samenwerking aan m.b.t. managementtaken en het uitwerken van plannen. Michael heeft natuurlijk als zanger al een behoorlijke reputatie opgebouwd en heeft er alle vertrouwen in dat deze stap positief uit zal vallen. De aftrap vindt plaats op woensdag 15 maart 2023 met de uptempo cover van Amor Amor Amor die door DJ Galaga onder handen is genomen.

Michael: Eindelijk ben ik na die rare periode weer back in business. Voorheen bracht ik een aantal platen in eigen beheer uit. Via een aantal bevriende collegas werd ik getipt om met Ronald Visch contact op te nemen. Hij weet exact hoe de vork in de steel zit en dat bleek wel tijdens ons eerste gesprek. Het gevoel dat er nu iemand achter mij staat voelt gewoon prettiger. In het verleden heb ik diverse nieuwe liedjes gelanceerd die door bekende componisten zijn gemaakt. In de praktijk blijkt toch dat, hoe leuk die nummers ook zijn, het publiek deze niet kennen. Dat is met een cover van een grote artiest toch anders. Zelfs bekende zangers coveren tegenwoordig de ene klassieker na de andere. Ik liep al een tijdje met het idee rond om Amor Amor Amor te laten bewerken. Toevallig kwam ik onlangs in contact met DJ Galaga die er een heerlijke beat onder heeft gezet. Hij is daar een echte meester in. Toch ben ik van mening dat er niet te veel schade is aangericht omdat we in onze gedachten Andre Hazes met respect hebben behandeld.

Met dank aan: Score Promotions i.s.m.Rood-Hit-Blauw

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door: