De Knallende Hitschijf Week 13

Milan Verwoert – Ik zal je nooit vergeten

In de omgeving van zijn woonplaats Herveld heeft Milan Verwoert al een behoorlijke reputatie opgebouwd als deejay. Daar komt, als het aan Milan ligt, in de loop van de tijd verandering in. Hij maakt zich namelijk op voor een heuse zangcarrière en presenteert vol trots zijn debuutsingle “Ik zal je nooit vergeten”. Het is inderdaad een cover van één van de grootste hits die
Koos Alberts uitbracht. Op advies van mensen uit het vak nam hij contact op met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio om er een hedendaagse uptempo versie van te maken. Qua productie is de lat behoorlijk hoog gelegd. Dat is uiteraard gelukt en het zou zomaar kunnen dat de naam Milan Verwoert hiermee landelijke bekendheid gaat genieten. De 19 jarige ‘artiest uit de dop’ groeide in huiselijke kring van kleins af aan al op met muziek van Koos Alberts. Milan heeft een groot aantal tracks van Koos beluisterd en kwam, na grondig onderzoek, tot de conclusie dat van “Ik zal je nooit vergeten” nog geen bewerkte versie was uitgebracht. Milan zelf noemt het een mooie eerste stap die ongetwijfeld een vervolg gaat
krijgen. Toch gaat hij zich eerst voor de volle 100% focussen op deze plaat en hoopt veel airplay er mee te behalen. De promotie wordt in ieder geval groots aangepakt.

Met dank aan: Score Promotions

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

Bekijk hier de videoclip: