De Knallende Hitschijf Week 03

Harry Verbeucken – Een lach van jou

Harry Verbeucken is eigenlijk één van de weinige zangers die niet op de bühne zijn repertoire vertolkt. Hij zingt voor z’n plezier  en hoopt de mensen te raken met z’n liedjes. De verwachting dat dit met de tekst van z’n nieuwe single ‘Een lach van jou’ ook gaat gebeuren is hoog. Het betreft een fraaie bewerking van een ‘vergeten’ nummer van André Hazes welke door Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio onder handen is genomen. Vooral de gitaarpartijen die zijn ingespeeld door Marcel Fisser en het accordeonwerk door Daniël Metz zorgen ervoor dat de productie hierdoor nét iets voller klinkt. Daar zet Verkooyen dan ook graag z’n handtekening onder.

Harry: ‘De keuze om juist deze plaat nieuw leven in te blazen heeft puur te maken de tekst waarin veel mooie woorden zijn gebruikt die je op meerdere manieren kunt beluisteren en interpreteren. Als je in je leven iets met iemand kunt delen dan is dat het allermooiste wat er op de wereld bestaat. Op het moment dat ik het liedje hoorde dacht ik meteen aan mijn vrouw. Door het geluk en de liefde die ik van haar ontvang betekent zij echt heel veel voor mij. Als ik met deze plaat ook andere mensen aan het denken kan zetten is deze missie geslaagd’.

Met dank aan: Score Promotions

 

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

Bekijk hier de videoclip: