Frank Verkooyen

 • €850,-
 •  Duur
  1 x 30 minuten
 •  Geluid
  inclusief tot 400 personen
 •  Bezetting
  1 persoon
 •  Soort
  Tape-act
 •  Genre
  Feest / Nederlandstalig

De Bredase zanger Frank Verkooyen heeft een eigen Nederlandstalig repertoire en reeds vele singles uitgebracht. Hits als: “Kom wie wil er met mij dansen’’, “Waar was je nou” en ‘’Dans de hele nacht met mij’’ galmen met regelmaat uit de kroegen. Al op zeer jeugdige leeftijd deed hij ervaring op in de amusementsband van zijn vader en zette al snel de weg in naar een solocarrière.

Frank Verkooyen boeken

In 1996 behaalde Frank Verkooyen zijn eerste notering in de top 100 met het nummer: ‘’Ik mis je zo’’en bracht vervolgens zijn debuut album uit getiteld: “In eigen woorden”. Hij ontwikkelde zich in de loop der jaren niet alleen als zanger maar ook als componist en muziekproducent. Om die reden werkte hij met vele bekende artiesten als Peter Beense, Frans Duijts, Rob van Daal, Rene Schuurmans, John de Bever, Ronnie van Bemmel e.v.a. In zijn studio ‘’The Boom! Music is hij dan ook dagelijks te vinden om artiesten te voorzien van repertoire en vooral eigen, ‘op de huid geschreven’ songs. Zelfs Grant & Forsyth en de Vlaamse volksheld Will Tura zijn bekend met de muzikale vaardigheden van Frank.

Boekingen van Frank Verkooyen

Tevens is Frank Verkooyen regelmatig te zien op regionale televisiezenders als b.v. Omroep Brabant en landelijk via TV Oranje. Hij heeft een warm autenthiek stemgeluid en weet er met zijn eigen nummers in no time de tent op zijn kop te zetten en is bovendien zeer betaalbaar.! De afgelopen singles: ‘’Als ik jou weer zie, ‘’Het wordt vast een mooie zomer’’ en “Leef Maar” zijn krachtige aanstekelijke feestnummers die alleen veelvuldig te horen zijn geweest en in de Nederlandstalige hitlijsten hun plaatsje veroverd hebben. Zijn meest recente: ‘’Geluk’’ is weer zo’n knaller. Van origine een song van Rosy & Andres uit de jaren zeventig maar verbogen in een geheel nieuwe feestelijke uitvoering.

Direct Frank Verkooyen hurenKlik hier voor boekingen van Frank Verkooyen