Score Promotions

Otto Lagerfett, de koning van de Schlagermuziek, is een opmerkelijke verschijning. Ondanks zijn wereldwijde roem heeft Otto zijn hart toch echt aan Duitsland en Nederland verpand. Met zijn nieuwste single laat Herr Lagerfett de serieuze kant van zichzelf zien en bewijst hij zijn veel besproken wereldklasse.

37 Jaar na het origineel van Udo Jurgens komt Otto Lagerfett, met de door hem gezongen versie van ‘Gib mir deine Angst’ een uitvoering zoals Udo Jurgens hem ooit bedacht heeft en zoals André Hazes hem wellicht bedoelde. “Geef mij nu je angst” wieder zurück in der original Sprache, dit keer recht uit het hart gezongen door Otto Lagerfett.

Deze nieuwe single “Gib mir deine Angst” is een schot in de roos, en laat horen dat inmiddels ‘n beetje ‘onze Otto’ meer dan feestelijke Schlagers kan zingen, want met deze single raakt hij ons allen diep in ons hart.

Promotie: Score Promotions m: Dennis@scorepromotions.nl of 0641985707

 

 

 

 

Zomersingle van Marco Kimsen slaat in als een ‘Bom’

Met ‘De zon’ kondigt Marco Kimsen de zomer aan. Het is een Nederlandse bewerking van Sex Bomb’. Marco kreeg toestemming van uitgeverij BMG Talpa om deze cover van Tom Jones op te nemen. Het idee om  een “ode” aan de zon te schrijven ontstond bij Marco enkele jaren geleden tijdens het bekijken van de zonsverduistering terwijl hij met de auto reed.  Bij het bewonderen van binnenvallende zonnenstralen,  de zons op-en ondergangen, en genietend van de warme zon schreef hij telkens zijn gedachten die hij daarbij kreeg op. Uiteindelijk heeft het toch nog vijf jaar geduurd voordat Marco besloot om deze notities uit de la te halen en zelf de tekst schreef van ‘De Zon’.

Volgens Marco is het een genot als de zon bij je binnenvalt. ‘Wie houdt er niet van de zon? We willen dat ze schijnt en praten veel over het weer. Bij ons in België noemen we de Zon “Lola”. Deze song is dan ook een regelrechte verheerlijking van de zon. Alsof zij de meeste warme, sexy verschijning ter wereld is. Dat komt duidelijk in de tekst naar voren waarin dubbelzinnige woorden verwerkt zijn’, onthult Marco.

‘De zon’ is derde single van Marco die op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt. ‘Ronald Visch blinkt uit in de begeleiding die hij geeft. Samen met Dennis van der Kraan van Score Promotions heeft hij ervoor gezorgd dat ik inmiddels een behoorlijke naamsbekendheid heb opgebouwd in Nederland’ (en Belgie), aldus Marco.

De opname van het nummer vond plaats bij Lex de Groot. Hij is eigenaar van L.D.G. Produkties in het Belgische Herenthout. Voor Marco was dit de vierde samenwerking met deze producer die in België voor veel bekende artiesten producties heeft gemaakt. Ook was Lex verantwoordelijk voor de clipopname. Speciaal daarvoor reisde het gezelschap af naar het eiland Mallorca. Daar zijn prachtige zonovergoten beelden geschoten.

De CD single ‘De Zon’ is vanaf 5 juni 2019 verkrijgbaar en legaal te streamen op de bekende platforms.

Marco Kimsen; ‘De Zon’…………..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Promotie: Score Promotions m: Dennis@scorepromotions.nl of 0641985707

 

 

 

 

Dirk na twee jaar afwezigheid terug met nieuwe single

Ondanks z’n jeugdige leeftijd van 18 jaar draait Dirk al een aantal jaren mee in het muziekwereldje. De laatste twee jaar heeft hij vanwege school alles even op een lager pitje moeten zetten. Inmiddels heeft hij een diploma op zak en kan nu met een gerust hart verder werken aan z’n muzikale carrière. Dirk’s nieuwe single ‘Spiegel aan de wand’ verschijnt bij platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw waar hij al vanaf 2010 ‘zaken’ mee doet.

Momenteel werkt het talent uit het Zeeuwse Zaamslag aan z’n eerste album welke naar verwachting begin 2020 zal verschijnen. Uiteraard zal ook ‘Spiegel aan de wand’ deel uitmaken van de tracklist. Dirk heeft samen met Frank van Etten de tekst bedacht voor Spiegel aan de wand. Andere artiesten weten waar hun nieuwe single over moet gaan, maar voor mij geldt dat bij een spontaan gesprek vaak de leukste onderwerpen boven water komen drijven. Binnen een half uur was de basis al gelegd voor deze nieuwe single! Het gaat over een meisje dat hem in steek liet omdat ze alleen maar met en voor zichzelf bezig is.Het is een pakkende en herkenbare tekst die mogelijk aanslaat ’, aldus Dirk.

Dirk laat weten dat ondanks de muziek die hij nu maakt en graag zingt, nog steeds op zoek is naar zijn eigen sound. ‘Ik zou zo graag een eigen stijl willen hebben. Ik ben ervan overtuigt dat er ooit een liedje uitkomt met een eigen Dirk sausje. Het zou zo maar kunnen dat die binnenkort gevonden wordt. Ik ben van plan om dit jaar nog twee singles uit te brengen’, verklapt Dirk.

Samen met clipregisseur Karl Kaspers is besloten om bewust geen verhaallijn uit te beelden in de clip. Het draait deze keer puur om Dirk die dan ook hoofdzakelijk in beeld verschijnt. ‘De volgende keer pakken we het weer anders aan. Laten we eerst maar ‘vieren’ dat ik na twee jaar van afwezigheid terug ben’, glimlacht Dirk.

De CD single ‘Spiegel aan de wand’ is vanaf 5 juni 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms.

Dirk ‘Spiegel aan de wand’..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Promotie: Score Promotions m: Dennis@scorepromotions.nl of 0641985707

 

 

 

 

NIEUWE SINGLE SJOERD MERTENS – ZO BIJZONDER MOOI

Zanger Sjoerd Mertens uit het Limburgse Nieuwstadt hield onlangs een grootse presentatie voor zijn single “Zo bijzonder Mooi”

Met een keur aan collega artiesten die Sjoerd bijstonden waaronder: John West, Sieneke, Frank van Etten, Tinus Hoekstra, Willie Oosterhuis en Mike Kanders.

Sjoerd timmert nu vanaf 2017 serieus aan de weg. Zijn eerste 2 single “Want jij” (2017) en “Jij bent alles” (2018) hebben dermate indruk gemaakt bij zowel Radio als TV dat er voor Sjoerd een behoorlijke (Gezonde) druk op staat om die goede lijn door te trekken. “Er zijn stappen gemaakt met de eerste 2 singles die we eigenlijk niet echt verwacht hadden, de reacties waren zo goed en de airplay was buitengewoon positief. We hebben dingen kunnen doen waar anderen misschien 6 a 7 singles voor nodig zouden hebben” Aldus Sjoerd.

De Verwachtingen voor “Zo bijzonder mooi” zijn dan ook heel erg hoog, de single is geschreven Frank van Etten en geproduceerd door Manfred Jongenelis. Met deze zomerse uptempo track doet Sjoerd een serieuze poging om aanspraak te maken op de zomerhit van 2019.

Label: Smaragd Music

Promotie: Score Promotions m: Dennis@scorepromotions.nl of 0641985707

 

 

 

 

William Burg gaat dansend en sjansend de zomer tegemoet

‘Dansen en sjansen’ is de eerste single van William Burg die op het JM Music label van zanger Jaman
en z’n geluidsman Michael Smit verschijnt.

Het is volgens de Brabantse zanger een heerlijke
zomersingle waar je van gaat swingen. De tekst is geschreven door Frank van Etten en het geheel is
opgenomen bij Manfred Recordings in Etten-Leur.
‘We hebben bewust gekozen voor een uptempo lied. Met m’n nieuwe team is besloten om de
inmiddels bekende sound die ik al een tijdje gebruik te behouden. Jaman heeft het balletje allemaal
aan het rollen gebracht. Samen met Frank van Etten heeft hij ‘Dansen en sjansen’ vanaf het begin
opgebouwd. Manfred Jongenelis heeft daar vervolgens zijn sausje overheen gegoten, uiteraard met behulp van z’n accordeon’, onthult William.
Plannen voor de opvolger zijn ook al gemaakt. Het is de bedoeling dat rond oktober een ballad van de persen gaat rollen. ‘We hebben als doel gesteld om 2 tot 3 singles per jaar uit te brengen. Ik ben ook blij dat ik met JM Music deze plannen kan verwezenlijken. Nadat ik Jaman en Michael een paar jaar geleden tegenkwam is er zowel zakelijk als privé een vriendschap ontstaan. Ze hebben dezelfde ideeën en vechtlust als mij. De keuze om met hen te gaan samenwerken was dus niet zo moeilijk. We hebben er allemaal het volste vertrouwen in’, aldus William.
De single ‘Dansen en Sjansen’ is vanaf vrijdag 3 mei 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de
bekende platforms.

 

 

 

 

 

‘Ik wil dat je gaat’ is de titel van de nieuwe single van Tony van den Dungen . Voor deze nieuwe single en zijn
aankomende album is hij de samenwerking aangegaan met Mickim Music. De jonge talentvolle zanger uit Sint
Willebrord vond het de hoogste tijd om zijn gevoel te gaan volgen en met iets geheel nieuws te komen.
‘Ik wil dat je gaat’ is een prachtig levenspop nummer, vol emotie. Voor deze single tekent Tony zelf samen met
Simone Eversdijk voor de tekst en de muziek is afkomstig van Frans van Nispen, het gitaarspel van Marcel
Fisser maakt het geheel af.
‘Ik wil dat je gaat’ is de eerste release van zijn dit najaar te verschijnen album ‘ Een nieuw begin ’. Voor Tony markeert deze lancering en zijn aankomende album op alle fronten van zijn leven een nieuw begin. Een afsluiting
van het verleden en blik naar de toekomst, met een vernieuwde Tony.
‘Ik voel me nu echt lekker! Ik volg mijn gevoel en doe alleen nog maar dingen die ik leuk vind. Ik voel me
helemaal op mijn plaats hier bij Mickim Music en ben ontzettend trots op deze nieuwe plaat!

 

 

 

Cornelis Music ziet talent in Diego Holzken
Eind 2018 tekende Diego Holzken een platencontract bij Cornelis Music. Dat vloeide voort uit z’n twee voorgaande singles ‘Alleen jij’ en ‘Hoe kan ik je hart bereiken’, welke geproduceerd werden door Manfred Jongenelis. Beide singles werden goed ontvangen bij de nationale radiostations. Z’n laatste single gaat zelfs richting de miljoen views.
Omdat Manfred onder de indruk was van Diego bracht hij hem in contact met Cornelis Music. Het complete team ziet talent in hem en lanceren vol trots z’n nieuwe single ‘Zonder jou’.
Een grote wens van Diego was om een grote hit van vroeger te coveren. Zijn broertje kwam met het idee om ‘All night long’ van Lionel Richie in een hedendaags Nederlandstalig jasje op te nemen. ‘Persoonlijk luister ik graag naar muziek uit de jaren 70 en 80. Ik vond het een geweldige uitdaging om aan dit lied een eigen draai te geven. Omdat ik het niet één op één wilde coveren heeft Manfred Jongenelis er een compleet nieuwe Nederlandstalige tekst op geschreven. Daarnaast heeft hij het arrangement zo bewerkt dat ik het omschrijf als volks tegen de pop kant aan, maar dan wel anno 2019’. De saxofoon en trompet spelen een belangrijke rol in het vrolijk en dansbare lied, glundert de uit Sittard afkomstige zanger.
Over dansen gesproken. Het is moeilijk om niet te dansen bij het horen van ‘Zonder jou’. Diego heeft er zelf een week over nagedacht hoe hij dat zou verwerken in de clip. ‘Met mijn ogen dicht zag ik de clip al voor me. Een bekend danspaar die hoog staan aangeschreven in de Nederlandse danswereld spelen de hoofdrol en vertolken de verhaallijn van het nummer. Deze keer draait het niet om mij, maar om hen. De beelden zijn door Karl Kaspers geschoten in een prachtige evenementenlocatie. Ik streef naar perfectie. Alles moet er bij mij top uitzien. Het is precies geworden zoals ik me had voorgesteld’, aldus Diego.
De single ‘Zonder jou’ is verkrijgbaar vanaf 12 april 2019 en is legaal te downloaden via de bekende platforms.

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl

 

 

Jack van Raamsdonk verrast met hedendaagse versie van ‘Niemand weet’

Ruim 10 jaar geleden bracht Jack van Raamsdonk de single ‘Sri Lanka’ uit. In Brabant is het nog steeds een hit en wordt het nummer vaak gebruikt tijdens danslessen vanwege het perfecte tempo. Naast deze single verscheen er ook een album met dezelfde titel ‘Sri Lanka’. Hierop stond het nummer ‘Niemand weet’.  Jack vond het nu de hoogste tijd om deze track nieuw leven in te bazen.

In de studio van Kees Tel, waar overigens destijds ook de originele versie werd opgenomen, is het door Jack zelf geschreven nummer met de nieuwste technieken verbouwd tot een perfecte dansplaat. ‘Het liedje was gewoon te goed om er niets mee te doen. Het doel om ‘Niemand weet’ met een heerlijk tempo en een ijzersterk intro te produceren is meer dan gelukt. We hadden nu meer tijd om goed na te denken over het arrangement. Kees Tel heeft z’n oren daarbij goed gebruikt. Ik sta er voor de volle 100 % achter’, vertelt Jack.

Ondanks dat Jack veel werk verricht voor een platenmaatschappij uit het zuiden des lands blijft hij Rood-Hit-Blauw trouw. ‘De samenwerking met de Firma Visch duurt al meer dan 30 jaar. Ook nadat Ronald het stokje overnam van zijn vader is het een betrouwbare partner gebleven. Hij is van A tot Z betrokken bij de productie en dat maakt de samenwerking zo bijzonder’, meldt Jack.

Na al die jaren heeft van Raamsdonk nog steeds een goedgevulde agenda. Niet alleen in Nederland, maar ook bij onze zuiderburen wordt hij vaak geboekt. In het verleden heeft hij op diverse grote podia en festivals gestaan, maar voelt zich  het beste thuis in kleine kroegjes. Zijn image is wel iets veranderd. Tegenwoordig maakt een zonnebril deel uit van z’n outfit.

De CD single ‘Niemand weet’ is vanaf 10 april 2019 verkrijgbaar op de diverse portals. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Jack van Raamsdonk…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Boekingen & Info: T: 06-22027078  www.roodhitblauw.nl/artiesten/jack-van-raamsdonk/

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl

Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions

 

 

 

 

Het complete team van Steffan de Kust, bestaande uit producer & tekstschrijver Kees Tel, Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw, plugger Dennis van der Kraan en clipregisseur Pascal Verlinden, is ervan overtuigt dat hij met z’n nieuwe single ‘Draai je om’ een bijzondere sound in Nederland heeft geïntroduceerd. Met deze opvallende Balkan muziekstijl wil hij zich onderscheiden ten opzichte van andere producties.

Een kennis van Steffan attendeerde hem een tijdje geleden over een mix van de Balkan popsound en de traditionele muziek uit de Balkan. Vervolgens is Steffan zelf op internet gaan zoeken en kwam een opvallend liedje tegen. In eerste instantie schreef Steffan zelf een tekst die echter door Kees veel leuker is gemaakt.

‘Kees is een echte vakman en een grootheid in de muziekwereld. Hij heeft er een fantastisch arrangement van gemaakt met een vrolijke tekst. De mensen die het lied al hebben gehoord krijgen de melodie niet meer uit hun hoofd. Als dit een voorbode is van dat wat gaat komen, hoop ik stiekem dat alle Nederlandstalige radiostations de single goed oppakken. De sound is echt uniek. Ik heb daarom besloten om deze koers voorlopig te volgen’, verklaart Steffan.

Twee leuke meiden van het Alkmaars Showballet zorgen voor swingende fragmenten in de clip opgenomen door Redgell Media. ‘Er is gebruikt gemaakt van een zogenaamde green wall. Pascal Verlinden heeft er iets heel bijzonders van gemaakt. Al met al een leuke aanvulling op het toch al mooie project waaraan ik begonnen ben. Eerst zaaien en dan hopen op een goede oogst’, meent de uit Uithoorn afkomstige zanger.

De CD single ‘Draai je om’ is vanaf 10 april 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Steffan de Kust…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/steffan-de-kust/

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl

Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=-chJcFqgy9

Kees Versluys met Vanaf vandaag

 

KEES VERSLUYS – BIO – Vanaf Vandaag

Na de succesvolle release van het album “Beleef Het Leven” en de bijbehorende titelsingle met dezelfde naam, hebben Kees Versluys en zijn team ervoor gekozen om een echte romantische track van dit album uit te brengen op cd single. Een nummer dat past bij de komende lente, wanneer veel mensen elkaar het jawoord gaan geven.

VANAF VANDAAG

De nieuwe cd single van Kees Versluys heeft een veelbeschreven onderwerp als thema. De tekst van het nummer Vanaf Vandaag beschrijft die mooiste dag van je leven, waarbij twee geliefden elkaar trouw beloven en dit bezegelen met een trouwring en het ja-woord.

In de videoclip zien we een bruid en bruidegom die op traditionele wijze hun grote dag vieren in prachtige trouwkleding en op een sfeervolle locatie.

“Laat  mij jouw dag en jouw nacht zijn, jouw beschermende kracht zijn, vanaf vandaag” is een originele regel uit het  refrein en natuurlijk wordt de zanger hierbij begeleid door romantische violen. Het lied geeft je het gevoel dat de twee geliefden met hart en ziel aan elkaar verbonden zijn en samen een mooie toekomst tegemoet gaan.

Voor sommigen is de trouwdag een liefdevolle, voorbije herinnering, voor anderen de gedroomde dag die ze ooit hopen mee te maken. Kees Versluys is er vanzelfsprekend ook vakmatig mee bekend, die feestavond of de ceremonie waar hij dan optreedt voor het bruidspaar. Dat is dankbaar werk voor Kees, want elke bruiloft is weer heel anders. Je kunt natuurlijk ook een onvergetelijk topfeest creëren met divers ander repertoire en dat is altijd weer leuk om te doen, maar dit nummer is speciaal voor die ene dag en voor het moment waarop het paar het ja-woord geeft. De feestavond volgt daarna en daar heeft Kees Versluys natuurlijk weer ander repertoire voor beschikbaar.

Kees Versluys.

Zanger Kees Versluys heeft na zijn “beroemde” TV debuut bij Henny Huisman, vier albums uitgebracht. Te weten: Personality (1997), Endeavour (2002),  Golden Songs To Remember (2018) en Beleef Het Leven (2018). Ook heeft hij  vele jaren met eigen dinnershows op de planken gestaan. Uit deze shows ontstond een Las Vegas Show, waarbij de muziek van Elvis Presley centraal stond, met deze Elvis In Memory Shows trekt hij ook door het land. Hiernaast heeft Kees zijn  Nederlandstalige repertoire.

De eerste nieuwe single “Souvenir“ kreeg al veel aandacht bij Radio en TV. Hierna volgden “Kom Dans Met Mij“, “Eindeloos Mooi“ , ”Ik Leef Mijn Leventje Zoals Ik Wil”, “Morgen Is Nog Heel Ver Weg” , “Draai Je Niet Om” en “Beleef Het Leven”.  Inmiddels kent men Kees Versluys weer als zanger van nieuw, eigen Nederlandstalig repertoire. Ballads, maar ook diverse feestnummers. Kortom voor elke gelegenheid weet Kees de sfeer te zetten, “FeestPop & Rock & Roll”.

Kees Versluys is een zekerheid voor uw feest.

Vertrouwen in de toekomst.

Kees heeft vertrouwen in de toekomst.

Zijn publiek is trouw en de schare fans groeit elke dag. Ook is Kees enorm betrokken bij zijn fans en dat komt uit het hart.  BELEEF HET LEVEN, VANAF VANDAAG,  een boodschap die hij eenieder wil meegeven. Pak de dag, geniet van alles wat om je heen is, want niets is vanzelfsprekend.

 

Release Vanaf Vandaag:

Kees Versluys is zonder meer weer trots op de release van deze single VANAF VANDAAG, van zijn ALBUM BELEEF HET LEVEN.

Hierna zal hij nog menigeen verrassen met de releases voor de rest van het jaar, maar nu eerst: VANAF VANDAAG !

Info single: VANAF VANDAAG

De track is ingespeeld door de Marcel Fisser Band

Songproductie: Kees Tel Pro Studio

Tekst en muziek: Mary Jane Jonkman – Kees Tel

Hoesfotografie: William Rutten

Info en boekingen: KM Promotion 06-21436136

Radio / TV Promotie: Score Promotions:   www.scorepromotions.nl

Facebook: www.keesversluys.com  https://www.facebook.com/kees.versluys.7

Instagram: https://www.instagram.com/keesversluysmeerkerk/

Twitter: https://twitter.com/versluyskees

WENDY DE LAAT – EEN VROUWENHART

”Welke man durft het aan om de tegenspeler van mijn zusje te worden in mijn nieuwe videoclip”? Zo kondigde Wendy de Laat de komst van haar nieuwe single ‘Een Vrouwenhart’ aan. Inmiddels is het alweer vijf jaar geleden dat deze Oosterhoutse debuteerde met het liedje ‘Zonder Jou’. Met ‘Een Vrouwenhart’ zet Wendy de teller al op 10 eigen singles, iets waarop de Brabantse maar wat trots is. “Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging”, zo liet Wendy daags na de opnames in The Boom! Music studio van Frank Verkooyen weten.

Met deze even verrassende als opvallende single, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, waarvoor ze zelf de tekstbewerking voor haar rekening nam, hoopt Wendy opnieuw de mensen te raken. Een vrouw zoekt veiligheid, warmte, vertrouwen en tederheid, maar als ze dit niet meer vindt bij haar partner, is het voorbij! Solo’s van Marcel Fisser op gitaar, en Pierre Roomenburg op saxofoon, zorgen voor de muzikale kers op deze elegante en smaakvolle productie, die rijp is voor elke playlist! Menig vrouwenhart zal sneller gaan kloppen want die tegenspeler voor Wendy ’s nieuwste videoclip.. is gevonden!

Website: Klik hier

Bekijk hier de videoclip:

TINUS HOEKSTRA – ANGELINA (OH MAMA)

Tinus Hoekstra: “Lieve moeder, hier een briefje van je allerliefste zoon. Ik heb een tijd niets laten horen maar nu weet je waar ik woon. Ik zit hier prima in m’n eentje achter tralies, wat een ellende, waar ging het toch allemaal mis? Dus de groeten van je Tinus.. hier uit de gevangenis!” Gelukkig zijn dit slechts wat regels uit de nieuwste single release van deze net 31 jaar geworden zanger uit de Achterhoek. Een kleine 10 jaar alweer maakt Tinus op vrijwel ieder podium indruk met zijn stem! Vanaf 2011 is hij vaste gast van studio The Boom! Music in Breda waar hij naast een compleet CD-album al vele singles opnam.

Toch gooit hij het nu over een andere boeg en toon hij met ‘Angelina (Oh Mama)’ aan een allround zanger te zijn. Met het zo fraaie rauwe randje op zijn stem, zet hij deze swingende door Frank Verkooyen geproduceerde song, uiterst krachtig neer. En het verhaal begon allemaal nog zo positief: Met z’n tienen naar het strand in een ouwe limousine inclusief uiteraard Angeline! Waar zou het toch mis zijn gegaan? Beluister ‘Angelina (Oh Mama)’, de opvolger van de in 2018 verschenen single ‘Waarom Maria’ van Tinus Hoekstra. Vanaf heden verkrijgbaar via de bekende kanalen en uitgekomen via Nationale Artiesten Parade.

Socialmedia gegevens:

Website:  Klik hier

Facebook:  Klik hier

Beluister hier de single:

 

 

 

RONNIE VAN BEMMEL – VERGEET JOUW WERELD

 

Na zijn eind november uitgebrachte feestknijter ‘Kacheltje Lam’, toont Ronnie van Bemmel met de nieuwe single ‘Vergeet Jouw Wereld’ maar weer eens zijn veelzijdigheid als zanger aan.  Het is alweer 20 jaar geleden dat deze Utrechter voor het eerst op de plaat van zich liet horen met zijn treffende debuutsingle ‘De Tijd Vliegt Voorbij’. Vele singles, albums, concerten en altijd uitverkochte kerstshows, passeerden sindsdien de revue waarmee Ronnie zich stevig op de Hollandse muziekkaart heeft weten te plaatsen.

 

In 1984 zette André Hazes het liedje ‘Vergeet Jouw Wereld’ op het album ‘Jij En Ik’. Het bevat even poëtische en liefdevolle teksten als; “Je leefde als een bloem zo stil. Maar mooier dan een roos. Jouw eenzaamheid, die stilte, dat was waar jij voor koos. Ik hoop dat jij de weg inslaat die ik voor jou bedacht. En dat je met me praat en met me lacht”. De meeslepende melodielijn in combinatie met de gevoelige woorden, maken dit tot een wonderschoon stuk. Ronnie van Bemmel ’s fraaie vertolking van ‘Vergeet Jouw Wereld’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade en opgenomen en geproduceerd door Sonic Solutions, is vanaf 20 februari te verkrijgen via de bekende download en streamkanalen

 

Denny de Klerk – ‘Een heel klein beetje dronken’

Nadat Denny de Klerk afgelopen januari een overeenkomst tekende met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw verschijnt nu z’n allereerste single ‘Een heel klein beetje dronken’ op dit gerenommeerde platenlabel dat gespecialiseerd is in voornamelijk Nederlandstalige muziekproducties. ‘Ronald heeft een goed luisterend oor en weet van de hoed en de rand. Hij heeft mij veel dingetjes uitgelegd hoe het allemaal werkt in de muziekbranche. Daar ben ik heel erg blij mee’, vertelt de 23-jarige zanger uit Amsterdam.

Nadat Denny de oorspronkelijke versie van ‘Een heel klein beetje dronken’ van Ramon Beense hoorde, kreeg hij het “dit ben ik” gevoel. ‘Ik sta regelmatig in kroegen op te treden. Feestnummers brengen is het liefste wat ik doe. Ik heb Ramon gebeld met de vraag of hij er moeite mee had als ik het lied een nieuw leven in zou blazen. Dat had hij totaal niet. Sterker nog…hij vond het een hele eer! De tekst is op een paar puntjes aangepast en de mannen van Sonic Solutions uit Roosendaal hebben het geheel een beetje opgepimpt. Ik ben overigens ontzettend blij dat ik gekozen heb voor deze opnamestudio. Ze nemen alle tijd voor je en geven feedback. Dat schept een goede band en vertrouwen’, aldus Denny.

Omdat het een echt kroegenlied is vormt het uitgaansleven van Amsterdam een belangrijk rol in de clip die door Wescur is opgenomen. Er zijn beelden geschoten bij Rivièra aan de Rijnstraat, op het Rembrandtsplein bij de beelden en in de Reguliers Breestraat in de buurt van Tuschinski.

De CD single ‘Een heel klein beetje dronken’ is vanaf 13 februari 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Denny de Klerk ‘Een heel klein beetje dronken’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Link naar Boekingen & Info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/denny-de-klerk/
Youtube: https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=0LfxVcmoQoA

Downloads: http://www.downloadmusic.nl/singles/616146766

Voor de redactie(s):
Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490
Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl
Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions

Bekijk hier zijn videoclip:

 

Mike Versteeg – Ik liet jou mijn liefde zien

Rood-Hit-Blauw Persbericht
Mike Versteeg ontwikkelt met ‘Ik liet jou mijn liefde zien’ nieuwe stijl

Nadat Mike Versteeg in 2018 besloot om in zee te gaan met Rood-Hit-Blauw heeft hij samen met platenbaas Ronald Visch een koers uitgestippeld waarin hij zich de komende jaren muzikaal in wil onderscheiden. Zijn doel als beginnend artiest om een nieuwe stijl te ontwikkelen is met ‘Ik liet jou mijn liefde zien’ zeker gelukt.

De 18-jarige zanger uit Houten heeft inmiddels twee singles op zijn naam staan. Zijn in juni 2018 gelanceerde nummer ‘Op eigen benen’ nam hij op bij Sonic Solutions in Roosendaal. ‘Ik ben heel erg tevreden over de samenwerking met Joris van Dijk, Michel Clerx en Jarek Mathijssen. Ze hielpen en adviseerden me vanaf het begin heel erg goed. Ondanks het feit dat het een flink eindje rijden is van Houten naar Roosendaal, heb ik dat er graag voor over. Ik gaf aan dat Hans Louws een tekst en een melodielijn had gemaakt waar ik mij helemaal in kon vinden. Het was de eerste samenwerking met hem en wat mij betreft blijft het daar niet bij. De jongens van Sonic Sulutions hebben er een mooie dansplaat van weten te maken. Het is compleet nieuw en past helemaal bij mij, glundert Mike.

Op het moment van de lancering van ‘Ik liet jou mijn liefde zien’ staat Mike aan de vooravond van het eindexamen kok. Als hij slaagt is hij verzekerd van een baan als kok bij een bedrijfscateraar. ‘Mijn werktijden zijn van 8.00 uur tot 16.00 uur. Bovendien ben ik elk weekend vrij zodat ik alle tijd heb voor m’n grote passie zingen’, meldt Mike.

De sfeervolle clip met een hoge dosis discoverlichting is door Showtime Den Bosch opgenomen bij Café Mango’s in Houten.

De CD single ‘Ik liet jou mijn liefde zien’ is vanaf 6 februari 2019 verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.

Mike Versteeg ‘Ik liet jou mijn liefde zien’…..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):
Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490
Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl
Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions

Website Mike Versteeg klik hier.

 

 

 

 

Otto Lagerfett – Jetzt geht’s los

Als er één artiest is in Nederland die zich het afgelopen jaar meer dan zomaar op de kaart heeft gezet, dan is dat Otto Lagerfett. Een volle agenda, lovende kritieken over zijn Album en daarnaast meer nog: zijn entertainment op de Bühne.
Otto is in zo’n korte tijd al niet meer weg te denken uit de Vaderlandse Showbusiness en sterker nog, het begint pas. Om in de taal van Otto te spreken ”Jetzt geht’s los”……. en laat dat nu net de nieuwe titel zijn van zijn nieuwe single.  Een heerlijke opzwepende Schlager, en ook toegankelijk voor alle niet Duitstalige muziekliefhebbers. Hij neemt je in één adem mee in de wereld van gezelligheid en Partytime, grote namen zoals Vladimir Putin, Claudia Schiffer en Melania Trump worden door hem in dit lied bezongen
Otto Lagerfett is een van Nederlands grootste publiek lievelingen en hij is in korte tijd van opvallend talent een blijvende entertainer geworden. ”Jetzt geht’s los” wordt wederom ondersteund met een geweldige videoclip, zoals we dat gewend zijn van deze Super Schlagerstar

Muziek & Tekst: E. Hartkamp & N. Padidar / Goldstar Music
Promotie: Dennis van der Kraan / Score Promotions
Label: LF Media

 

 

 

 

 

Grad Damen bezingt in ‘Zuiver hart’ het vertrouwen in mensen

Met ‘Zuiver hart’ lanceert Grad Damen wederom een liedje uit het leven gegrepen. Hij vindt het belangrijk dat een liedje ergens over gaat. Het onderwerp van ‘Zuiver hart’ is het vertrouwen in de mensen. Omdat Grad zich in het verleden meerdere keren in mensen had vergist, gaf hem dat inspiratie om een pakkende tekst op papier te zetten.

Grad weet als geen ander dat mensen soms wel eens tegenvallen en dat je op moet letten dat je niet iedereen zo maar kunt vertrouwen. ‘We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat als je iets in vertrouwen aan iemand vertelt, dat uiteindelijk toch doorgekletst wordt. Daar is het liedje op gebaseerd. Ik heb het meerdere keren in m’n leven meegemaakt dat ik me vergist heb ik personen. Met die ervaring op zak schrijf je toch makkelijker een tekst weg’, verklaart Grad.

Omdat Grad wel vertrouwen heeft in Manfred Jongenelis als vriend én producer werkt hij al een aantal jaren prettig met hem samen. ‘Wij voelen elkaar goed aan en weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Bij de eerste tonen van ‘Zuiver hart’ hoor je dat het een liedje van mij is. Die herkenbare sound is ooit door Manfred bedacht en maakt sindsdien deel uit van mijn nummers. Het lied dat rustig begint en daarna overgaat  in een uptempo, heeft alles in huis om een knaller te worden’, voorspelt Grad.

Ook met clipregisseur Niels Horstman heeft Grad al jaren een goede welgemeende vertrouwde band. In een prachtig natuurgebied aan de rand van het Twentse dorp Wierden zijn mooie beelden geschoten. ‘De clip ziet er, mede doordat gebruik is gemaakt van een drone, geweldig uit’, aldus Grad.

‘Zuiver hart’ verschijnt op het Smaragd label en is vanaf 1 februari 2019 verkrijgbaar via de bekende downloadportals. Daarnaast is het nummer te beluisteren op oa. Spotify, HitsNL en Nederhits.nl

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan Tel : 06-41985707 / dennis@scorepromotions.nl