All4youEvents

 

Peter van der Plas

Debuut CD “Ik leef m’n leven” voor een ras Hagenees
Peter van der Plas een Haagse zanger (40 jaar) is een muziek liefhebber van
uiteenlopende genres maar zelf nooit het idee gehad om zelf artiest te worden.
Hij begon piano te spelen en daar werd hem gevraagd om ook mee te zingen en dat ging
goed. Vaak ging hij bij vrienden/ collega artiesten kijken hoe het er achter de schermen
aan toe ging en begon zo het zingen nog leuker te gaan vinden dan het bespelen van de
piano en schreef toen zijn eerste eigen nummer genaamd “Ik geef je de wereld” wat hij als
demo opnam en schonk aan de stichting van Brigitte Bosman (stichting Bribos)
Het nummer werd heel goed door iedereen ontvangen en kreeg het advies van een vriend
er meer mee te doen. Peter besloot hier en daar gast optredens te doen en duetten met
collega artiesten te zingen en zo is hij een volleerde entertainer geworden
Inmiddels is hij een samenwerking aangegaan met Frank van Etten om zo Nederland en
de hitlijsten te gaan veroveren met het nummer “Ik leef m’n leven” want zijn eigen leven
lijden dat doet deze zanger zeer zeker, maar wel voor de muziek.
Frank van Etten tekent voor de tekst en de muziek en natuurlijk is het nummer
geproduceerd en uitgebracht onder de naam Melody Music Sound in Apeldoorn.

 

Roy van Eldik

Roy van Eldik uit Deventer zingt al vanaf zijn 15e jaar, in het begin nog alleen voor familie en vrienden. Daarna heeft hij een plaatselijke studio zijn eerste single opgenomen wat best een leuk succesje was in zijn woonplaats
Sindsdien heeft hij met zijn “hobby”, zoals hij het zelf noemt overal en nergens gestaan, maar zat eigenlijk nooit zonder optredens. Hij geniet nog altijd van ieder optreden die hij mag en kan doen want muziek is zijn leven.
“Voor altijd bij jou” is zijn allernieuwste single die hij heeft opgenomen in Apeldoorn bij ANRO Productions van Roy Otters, het is een oud nummer van André Hazes die Roy van Eldik wel een beetje als zijn voorbeeld ziet.
Roy van Eldik en Roy Otters kennen elkaar al jaren en hebben samen al wat meerdere singels opgenomen waaronder, “Accordeon in de nacht” en “Bruine ogen huilen niet”
Maar nu dan dit nummer met het bijzondere mooie stemgeluid van Roy van Eldik hoopt hij dat “Voor altijd bij jou” ook in heel Nederland straks te horen is via diverse zenders, en dat is ook wat mag gebeuren, want deze kleine man heeft wel een heel bijzonder stemgeluid en velen beloven hem dan ook een mooie zangcarrière toe.

 

 

 

Johan de Gelder – “Je liegt en bedriegt”

De 35 jarige zanger Johan de Gelder uit Duiven in Gelderland komt met zijn debuut single “Je liegt en bedriegt”. Hij heeft wel eerder liedjes opgenomen maar eigenlijk nooit officieel uitgebracht als single, dus kunnen we gerust spreken over een debuutsingle. Hij won in 2015 een talentenjacht en sindsdien is hij besmet met muziekvirus. Toch duurde het dus tot 2019 voordat hij echt met een eigen single komt die hij landelijk onder de aandacht wil brengen.
De in Rotterdam geboren zanger heeft het nummer opgenomen bij de Melody Music Sound van Frank van Etten in Apeldoorn die ook de muziek heeft gemaakt. De tekst heeft Johan samen met zijn verloofde Joyce en Frank geschreven. Met een mooi stemgeluid en een mooie muzieklijn hoopt deze ondernemer, want in het dagelijks leven is hij eigenaar van een goed lopend bedrijf, toch zijn weg te vinden in het artiestenwereldje. Deze competenties heeft hij zeker, dus is het nu hopen op de gunfactor om verder te groeien in het muziekwereldje.
Johan de Gelder wordt natuurlijk ondersteunt door zijn verloofde en zijn 3 mooie dochtertjes die natuurlijk mega trots op hem zijn. Naast keiharde zakenman dus ook een hele goeie zanger. Om nog even terug te komen op zijn stemgeluid, dat is een mix tussen Bouke en Tino Martin, een warme klank en loep zuiver. Dus gaat “Je liegt en bedriegt” zeker een grote kans maken om op vele zender gehoord te worden

 

 

Dennis van Dam laat de hele wereld draaien
De Hellendoorner Dennis van Dam is niet alleen een succesvolle horecaondernemer, maar ook een begenadigd zanger. Deze Jannes uit Hellendoorn of ook wel “Helderse Jannes” genoemd werkt momenteel hard aan zijn muzikale carrière
Na de succes single “Als een Komeet” was er even een uitstapje naar een prachtige ballad “Dans met mij” geschreven door Frank Swenne een single die het verrassend goed heeft gedaan. Ondanks deze omkeer is Dennis toch weer richting het up tempo gegaan. Frank Swenne pakte weer de pen en er kwam een geweldige feestplaat tevoorschijn.
De single “jij laat mijn hele wereld draaien” is een feit!
Het aanstekelijke nummer die op menig podia al een groot feest heeft gebracht is nu officieel uit…en …. het beloofd een gezellige zomer te worden …..!
Dennis van Dam zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Maar natuurlijk bleef Dennis van Dam echter dol op een feestje en zingen, dus heeft hij dit nooit echt opgegeven en werkt momenteel hard aan een muzikale comeback. Dennis heeft met zijn repertoire al vele voetbalkantines, tenten, dorpsfeesten, bruiloften en Mega-Piratenfestijnen aangedaan en kan bestempeld worden als een ervaren feestbeest.
Dus na al uitgekomen te zijn met “Als een komeet” en “Ik wil dat je bij me blijft” en “Dans met mij” dan nu weer een echte feestplaat “Jij laat mijn hele wereld draaien” en zal hij deze lijn voort zetten, dus gaan we nog heel veel horen van deze zanger.

 

 

 

Jantje Bier is de artiesten naam van Jan Broekman uit Buren in Gelderland.
In december 2018 besloot hij om de studio in te duiken om daar eens een lekker feestnummertje op te nemen. Zo ontstond zijn eerste single “Jodeli he”
Natuurlijk smaakte dat naar meer, en toen hij in Westendorf op vakantie was en daar ook zijn liedje mocht zingen op het Radio NL podium wist hij het zeker, ik ga weer de studio in. Hij hoorde een Duitse liedje en heeft daar een volledige nieuwe tekst opgemaakt en zo is “Haal eens bier joh!” geboren, en waar hij nu mag optreden zet hij de hele zaal/tent op zijn kop het is een mega gezellig feestnummer een liedje dat het zeker tijdens de Koningsdagfeesten en Zomerfeesten het goed kan gaan doen. Het heeft een hoog meezing gehalte en zal zeker aanslaan.
Jantje Bier is in aanraking gekomen met het artiestenwereldje door dochter Sanne die al langer als zangeres aan de weg timmert.
Jantje Bier wil zich onderscheiden als vrolijke zanger op feesten in een mooi Tiroler kostuum.
Naast dit alles, wat totaal nieuw voor hem is, want “Haal eens bier joh!” is pas zijn 2e eigen nummer, wil hij heel erg graag een nummer opnemen samen met zijn dochter Sanne Broekman, maar wat in het vat zit verzuurt niet, luid het spreekwoord.

 

 

 

 

De zanger Marty Kreté uit het Brabantse ‘s-Hertogenbosch, de muzikant die het publiek laat verdwalen met zijn ogen, houdt zich keer op keer vast aan de Nederlandstalige muziek, waar Marty niet zonder kan, omdat de zanger het zo mooi vind. Dit doet hij al ruim 14 jaar. Begin 2019 kwam Marty Kreté al met een single “Je noemde mij toch je vriend” en nu 1 kwartaal verder komt hij met wederom een geweldig mooi nieuw nummer geschreven en geproduceerd door Frank van Etten met de titel “Jij & Ik”
Met dit nummer laat hij ook weer zien dat hij, Gewoon Marty is, niets meer en niets minder dan ieder ander.
De singel “Jij & Ik “ vertelt een verhaal over het leven van de liefde die een vader voelt voor zijn dochter, en waarvan de dochter nu ook moeder is. Toch blijft zij altijd voor haar vader die kleine meid. Een tekst die afkomstig is van levensverhaal verteller Frank van Etten, want zoals hij kan dat geen ander hij is toch wel een specialist is in het schrijven en componeren van deze soort muziek aldus Marty Kreté en zet hiermee een volgende stap in zijn carrière.

 

 

 

 

Michael van der Plas geboren op 10 september 1980 in Den Haag komt met nieuwe singel die hem op het lijf is geschreven, “Ik laat de boel de boel”.

Na diverse up en downs komt Michael van der Plas met een nieuw nummer, na een bewogen jaar waarin het niet altijd gemakkelijk was voor hem, om het even zachtjes uit te drukken.

Dit nummer “Ik laat de boel de boel” wat hij samen met Frank van Etten heeft geschreven en die hem meteen begreep, verwoord het verdriet en de onmacht van Michael van der Plas.

Hij heeft Spanje moeten verlaten om redenen die wel bekend zijn en die breed uitgemeten zijn in de pers.

Doordat je een reality-tv ster bent wordt je al snel in een hokje gedrukt, ben je een publiekelijk figuur en heeft iedereen wel een mening over je.

Maar wat iedereen ook zegt, ik leef mijn eigen leven en mijn kinderen zijn het allerbelangrijkste voor mij.

Naast dat Michael van der Plas nog steeds ondernemer is van zijn Café in Spanje, die overigens wel in de verkoop staat, is hij ook een entertainer, en heeft hij op You Tube een eigen reality serie.

Inmiddels woont Michael van der Plas weer in Den Haag waar hij samen met zijn kinderen en zijn nieuwe vriendin zijn leven hier in Nederland weer oppakt, en hoopt hij met dit nummer een roerige periode af te sluiten.

Michael van der Plas gaat er voor en hoopt met dit nummer iedereen te laten zien dat hij terug is en dat het goed gaat met hem!