Artiestenpromotie.net

Verrassende single voor Ricardo Brinkman!

 Met ‘Een vader voor je zijn’ presenteert de uit Arnhem afkomstige zanger Ricardo Brinkman zijn nieuwste wapenfeit. Sinds 2015 zit de carrière van Ricardo Brinkman goed in de lift.

Met ‘Maar het was toch van de week’, ‘Waarom ga jij steeds weer naar die ander’ en ‘Blijf jij vannacht bij mij’ wist de sympathieke Arnhemmer zich goed op de kaart te zetten. ‘Een vader voor je zijn’ is de opvolger van de positief ontvangen single ‘Blijf jij vannacht bij mij’, welke in de afgelopen jaren veelvuldig te horen was op de diverse radiostations. Naar verwachting zal Ricardo met het prachtige ‘Een vader voor je zijn’ dit succes overtreffen. Deze verrassende single heeft Ricardo zelf geschreven en is geproduceerd door Peter van Tilburg ( Studio Bizz ). Hiermee heeft Ricardo Brinkman een perfecte en swingende song in handen voor de komende zomermaanden.

Deze single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. De videoclip is ook te vinden op Youtube. De single wordt gepromoot door ArtiestenPromotie.net bij diverse radiozenders in Nederland en België.

 

 

 

Nieuwe feestsingle voor Frank Hoek !

 “Een super energieke feestknaller met een hoog meezing gehalte voor de tenten en kroegen”  Frank Hoek uit het Brabantse s’Hertogenbosch is al een tijd actief in de Nederlandstalige muziekwereld.

Als zanger is hij bijna ieder weekend onderweg. De afgelopen jaren bracht de zanger een aantal solo platen uit en tevens scoorde hij rond de carnaval enkele landelijke hits bijv. met de single “Ik zeg houdoe”. De afgelopen maanden is hij druk bezig geweest met het maken van een nieuwe eigen single in de studio van Kees Tel. Die produceerde voor Frank een gloednieuwe feestplaat met de titel; “Leve de lol”, een eigentijdse bewerking op de hit van Vaya con dios “Nah neh nah”. “Een super energieke feestknaller met een hoog meezing gehalte voor de tenten en kroegen” aldus de enthousiaste zanger over zijn nieuwe plaat.

Deze single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. De videoclip is ook te vinden op Youtube en verschillende TV zenders. De single wordt gepromoot door ArtiestenPromotie.net bij diverse radiozenders in Nederland en België.

Met deze uptempo meezinger is Frank Hoek er weer in geslaagd een super knaller neer te zetten om de feestscene weer op zijn veste te laten schudden.

 

 

Nadat het in eerste instantie de bedoeling was om “Akka Alinda” uit te brengen onder de naam van

Sgt.PeeBee!, is na onderling overleg besloten dat het nu toch als solosingle het levenslicht gaat zien.

Een nummer met een “dubbele” bodem dat menig deelnemer aan de “Muziekreis Turkije” bekend in de oren zal klinken.

Het origineel, “Linda Linda” van de TeeSet, stamt uit 1978 en is geschreven door Hans van Eijck en Peter Tettero,  leden van die toenmalige nederpop band.

De Nederlandse tekst is van Bert Kabelaar zelf en het Turkse arrangement komt op naam van producer en partner in crime Harrie van den Heuvel.

 

 

 

De Feestgangers XXL gaan voor NATUREL  !!!

Vol trots presenteren de Feestgangers XXL hun 2e single getiteld “Naturel”

Hiermee bezingen zij de naturele vrouw met haar ideale vormen en gaan zij

voor puur natuur.

De Feestgangers XXL bestaan uit vier personen: Danny, Hans, Raymond en Michel.

Al jaren maken zij van ieder feest een XXL FEEST.

Naast eigen nummers hebben zij een allround feestrepertoire, waarmee 100% feest gegarandeerd is.
Zij hebben al vele feesten tot een succes gemaakt en zijn ook op uw feest graag van de partij.
Met een optreden van de Feestgangers XXL gaat de tent op zijn kop en het dak eraf.

 

Kijk ook op de Facebookpagina https://www.facebook.com/feestgangersxxl/

voor meer info, foto en filmmateriaal.

De officiële videoclip staat op Youtube, en de single staat op de diverse downloadkanalen.

 

Plugging en promotie: Jeanette de Wit Artiesten Promotie

ArtiestenPromotie

www.artiestenpromotie.net

info@artiestenpromotie.net

Kvk : 69634637

 

Frank Hoek heeft een hit te pakken !

 

We mogen spreken van een heuse carnavals hit voor Frank Hoek.

Frank zag namelijk met producer Kees Tel een oproep van taalvirtuoos Wim Daniëls waarin Wim op zoek was naar een vertaler van zijn geschreven carnavalskraker, dus Kees en Frank zijn aan de slag gegaan in de studio van Kees en binnen 3 uurkes hadden ze een single op de plaat staan.

Het lied vindt zijn oorsprong in een nog uit te brengen boek. Daniëls: “Ik ben een boek aan het schrijven over het woord houdoe en toen dacht ik, misschien past daar ook een carnavalslied bij. Toen heb ik me aan een tekst gezet.”

Het carnavalsgenre kent vrij veel liedjes die aan de platte kant van het spectrum zitten, ‘Houdoe’ is dat zeker niet. “Er zit wel een verhaal in. De hoofdpersoon is een vrouw bij wie iemand op bezoek komt. Die vrouw vindt het prachtig en ze vindt het natuurlijk ook heel jammer dat ze weg gaat.”

“De hoofdpersoon zegt houdoe in de hoop dat haar gast weer terugkomt, zodat ze ook wat aanspraak heeft. Er zit dus inderdaad weemoed in.” Aldus taalvirtuoos Wim Daniëls, en is zeer vereerd dat Frank daar samen met Kees een heuse hit van hebben weten te maken. Het loopt als een speer want binnen 19 uur zijn er op Youtube al 4100 weergaven verzameld en de hit is op dezelfde avond al te zien geweest in het programma van presentator Twan Huys “RTL Late Night”, waarin zelfs Patty Brard dit als een hit te kennen gaf.

Het refrein : “Ik zeg: houdoe, houdoe, houdoe

Mar kom mar vlug wer trug

Ik zie-oe toch zo gèère

Ik zie-oe liefst wer vlug”

Plugging & Promotie : Jeanette de Wit   www.artiestenpromotie.net

ArtiestenPromotie Nijmegen