De Knallende Hitschijf Week 38

Anno Britting – Grenzeloos verliefd

Een automonteur met de juiste vakkennis kan een defecte auto tiptop in orde maken,maar een automonteur met zangkwaliteiten kan het ook klaarspelen om van zijn optreden een regelrecht feest te maken: Anno Britting uit Alphen aan den Rijn.

Vader ook zanger

Opgevoed met muziek omdat zijn vader ook zanger is, volgde hij een paar jaar zangles en nam een reeks aantrekkelijke cd singles op ‘Voor altijd mij allessie’, ‘Hey jij mijn lief’ en ‘Djana’ die nogal goed gedraaid werden.

Achtste single

Anno Britting zijn achtste single is getiteld ‘Grenzeloos verliefd’ en werd geschreven door Chris Cohen en Peter La Hay die ook tekende voor de studio-opname. De track is een voorproefje van zijn in november te verschijnen album dat zal worden uitgebracht op het label NRGY Music.

De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij diverse radiozenders in Nederland en België.Met deze catchy meezinger hebben de Partybroozz een vliegende start gemaakt en lanceren ze een veelbelovende feestact in Nederland!

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

Bekijk hier de videoclip: