De Knallende Hitschijf Week 37

De Partybroozz – Is er een feestje vandaag

De Partybroozz is dé nieuwe feestact van Nederland en bestaat uit zangers Frank den Braber en Danny Robben. Samen hebben ze al ruim 35 jaar podium ervaring en nu hebben ze hun krachten gebundeld als een gloednieuw feestduo! De afgelopen maanden zijn ze druk bezig geweest met het uitwerken van hun feestact en hebben ze ook hun eerste single opgenomen in de studio van André Kooiman. Die schreef en produceerde een fantastische feestknaller voor het tweetal getiteld; “Is er een feestje vandaag” met een heerlijke commerciële beat. “Het is een vette plaat geworden met een dikke feestbeat en een hoog meezing gehalte voor de tenten en kroegen” aldus het enthousiaste tweetal. De Partybroozz timmeren goed aan de weg en hebben hun eerste tv opname bij Oranje Party al achter de rug, terwijl de single nog uit moet komen!
De single is vanaf medio Augustus 2018 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals via het label van AKMP. De videoclip zal vanaf dan te zien zijn op Youtube en verschillende TV zenders.

 

De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij diverse radiozenders in Nederland en België.Met deze catchy meezinger hebben de Partybroozz een vliegende start gemaakt en lanceren ze een veelbelovende feestact in Nederland!

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

Bekijk hier de videoclip: