De Knallende Hitschijf Week 35

Laura Ross – Jij en ik

Deze blonde zangeres heeft het gevoel dat ze in producer Manfred Jongenelis de juiste persoon heeft gevonden die haar muzikale carrière naar een hoger level kan tillen. Ruim 8 jaar geleden maakte ik al kennis met Manfred. Er was gelijk een klik. Een samenwerking met Manfred kwam toen nog niet tot stand doordat er andere dingen op haar pad kwamen.

Na m’n deelname aan “Topper Gezocht” in 2018 heb ik alles op een rijtje gezet. Ik vond het nu de juiste tijd om een nieuwe start te maken, onthult Laura. Omdat Laura nog steeds het idee had dat Manfred iets voor haar kon betekenen, belde ze hem op om haar ideeën te bespreken. Laura houdt zelf erg van de muziek van John West. Omdat er maar weinig vrouwen zijn die de stijl van John West, Henk Dissel enz. vertolken, zag ze daar een uitdaging. ‘Manfred heeft goed naar mij geluisterd.

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

Bekijk hier de videoclip: