De Knallende Hitschijf Week 32

Bianca Frieling – Laat de zon in je hart

Is het een cover van René Schuurmans? Dat is vaak de eerste reactie als Bianca Frieling vertelt over haar vrolijke zomersingle ‘Laat de zon in je hart’. Bianca laat weten dat dat niet het geval is. Haar uitvoering is van origine een Braziliaans nummer welke door producer Dave van Well voorzien is van een verfrissend arrangement met een positieve Nederlandse tekst. Sta op met een lach, pak de dag en zorg dat jij ervan geniet….

 

De reacties zijn tot nu toe over het algemeen erg positief…..op een enkeling na. ‘Ik ben een beginnend artiest en kan geen fortuin uitgeven aan een productie. Dat is gewoon niet haalbaar. Alles kost heel veel geld. Deze keer is er gebruik gemaakt van een live gitaar. Ik hoop dat ik volgende keer de middelen heb om meer live instrumenten aan de productie kan toevoegen. Ik sta 100% achter de opname van ‘Laat de zon in je hart’. Ook de klik die ik heb met Dave bevalt me goed. We weten allebei wat we willen en dat vind ik ook heel erg belangrijk’, onthult de 26 jarige zangeres uit Duiven.

 

De videoclip is vervaardigd door Media Division o.l.v. van zanger en radiopresentator Mitch Kerstens. ‘Tijdens een interview op de radio vertelde hij mij dat hij ook videoclips produceerde. Om Mitch een kans te geven mocht hij de opname regelen. De beelden zijn geschoten in het Gelderse plaatsje Loo. Samen met een aantal vrienden, familie en kennissen straalt het uit van positiviteit, en daar gaat het toch om’, verklaart Bianca Frieling.

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

Bekijk hier de videoclip: