De Knallende Hitschijf Week 30

Rox van Driel – Jij bent mijn wereld

Na haar vorige single “Die ene echte vriend ben jij”, werd achter de schermen hard gewerkt aan de carrière van Rox van Driel. De goedlachse altijd vrolijke zangeres uit Kapel-Avezaath zat afgelopen seizoen nog in het SBS6 programma “Topper gezocht” waar ze live op tv de sterren uit de hemel zong.Na een drukke periode is er dan eindelijk de nieuwe single van Rox van Driel. Rox heeft er lang over nagedacht welke muziekstroming aansluit bij haar bestaande repertoire. Daaruit is “Jij bent mijn wereld” voortgekomen. Deze single is een vlotte meezinger met feestgarantie. Lekkere live accordeonpartijen en haar fantastische stemgeluid smelten samen op deze nieuwe single.

Rox wilde voor de videoclip ook flink uitpakken. En of dat gelukt is! Op diverse locaties is gefilmd. De videoclip is voor een gedeelte zelfs opgenomen in een echte luchtballon en een heuse authentieke zweefmolen.

Ervaar zelf waarom Rox van Driel een echte topper is. In de wandelgangen wordt ook al gefluisterd dat er komend najaar  wellicht nog een erg leuk project aan komt! Bovendien is Rox deze zomer op diverse feestlocaties live te zien en te horen. Een aanrader om zeker eens te gaan kijken (en luisteren!)

Management Briljant sound  Bel 06 22 65 65 60

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

Bekijk hier de videoclip: