De Knallende Hitschijf Week 24

Nelis Leeman – Leugenaar

 

De tekst van de nieuwe single is geschreven door Kobus Engels (zelf ook zanger) uit Arnhem die  o.a. bekend is van zijn eigen single’s “Want als ze danst” en “De hele wereld mag het weten”.

“Leugenaar”

“Leugenaar” dat volgens ons wel eens de kroegenhit van 2018 kan gaan worden is de voorloper van het nieuwe album “Wie denk jij wel wie ik ben?” dat na verwachting een week later door platenmaatschappij Berk Music zal worden uitgebracht.

Nelis Leeman is al jaren te vinden achter zijn draaitafels, en kreeg landelijke bekendheid door zijn samenwerking met feestzanger Arjon.  In 2012 resulteerde dat in de hitsingle “Schudden”.

Solo

In 2015 probeerde Nelis het solo en bracht de single “Wie denk jij wel wie ik ben” uit en dit werd een dikke hit. In 2016 ontving Nelis een Party Award in de categorie “Populairste Opkomende Artiest”

Op het nieuwe album komen 14 liedjes te staan.  De liedjes zijn covers in een nieuw jasje maar ook een aantal gloednieuwe liedjes die voor Nelis geschreven zijn waaronder “Leugenaar”.  Het album is een combinatie productie van Manfred Jongenelis & Frank Verkooyen.

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

Bekijk hier de videoclip