De Knallende Hitschijf Week 22

Tony van den Dungen – Jij maakt me gek

Als je de nieuwe single van Tony van den Dungen beluistert zal het je niet verwonderen dat de titel ‘Jij maakt me gek’ is. Het nummer draait dan ook om een meisje die hem helemaal gek maakt. In tegenstelling tot z’n eerdere singles heeft Tony deze tekst niet zelf geschreven. Daarvoor is Manfred Jongenelis verantwoordelijk.

Uiteraard heeft Manfred de productie geheel uitgewerkt, met daarbij natuurlijk vlotte accordeonpartijen. De zanger uit Sint Willebrord is blij dat hij destijds de stap nam om te gaan samenwerken met Manfred. ‘Ik wil alles zo professioneel mogelijk aanpakken. Bij Manfred zit alles onder 1 dak. De videoclips laat ik tegenwoordig door Zeno Groenewegen produceren. Beiden staan al jaren zeer goed aangeschreven in de muziekwereld’, aldus Tony.

In de clip zie je Tony klussen in een woning. Omdat het een bouwval is roept hij de hulp in van een klusteam. Er komen twee mannelijke klussers die blijkbaar twee linkerhanden hebben en

alles gaat verkeerd. De derde klusser is een aantrekkelijke dame waarbij alle wel goed gaat. Zij maakt Tony helemaal gek…..

 

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

Bekijk hier de videoclip