De Knallende Hitschijf Week 20

Henk Robbemond – Weet jij morgen mijn naan nog

Met veel trots nam de bijna 50 jarige dordste volkszanger Henk Robbemond zijn derde Single “weet je morgen mijn naam nog ? ” op. De melodie is samen met Roy Otters gemaakt. De tekst heeft Henk zelf wederom geschreven.

 

Ook de trompet solo’s, welke extra sfeer en vrolijkheid geven aan het nummer heeft Henk zelf ingespeeld. Dit vrolijke nummer is echt een nummer die blijft hangen en heerlijk mee gezongen kan worden…… He……Jij …..weet je morgen mijn naam nog ? Op de cd is er een bonustrack gezet…deze is door en bij Frank van Etten geproduceerd met als titel “alleen de lusten maar geen lasten ” Ook van dit nummer heeft Henk de tekst voor zijn rekening genomen , De tekst heeft een andere lading dan de single maar is er niet minder om. veel luister plezier !

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

Bekijk de videoclip