De Knallende Hitschijf Week 19

Rene Becker Ft. FeestDj Maarten – Voel

René Becker slaat deze zomer keihard terug

‘Ze is blond, heeft prachtige blauwe ogen en loopt verleidelijk over het strand.

De liefde hangt in de lucht, je voelt het!’ ‘Voel!’ bezit een trendy en dansbare sound en gaat over de ontstane euforie voor die ene dame! En pak je de versie met Feest DJ Maarten erbij, dan krijg je nóg meer beat en pakkende kreten, en heb je een echte uit-je-dak plaat! René Becker slaat deze zomer keihard terug met…. ‘Voel’!René Becker

Een kleine 20 singles heeft René op zijn naam gezet de afgelopen 10 jaar waarvan een flink aantal uitgroeiden tot landelijke successen. En nu geeft hij zijn publiek liefst 2 versies van zijn nieuwste track. Naast de radio-versie zal er dus een speciale feestversie verschijnen, i.s.m. FeestDj Maarten. Dit nummer wordt als de absolute opvolger gezien van zijn bekende hit ‘Als een Komeet!’

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

Beluister hier de single: