De Knallende Hitschijf Week 23

Jesse Jansen – Blue Bayou

 

Jesse Jansen maakt zomers klinkende versie van “Blue Bayou”!

De Brabantse zanger Jesse Jansen heeft de afgelopen tijd bepaald niet stil gezeten. Hij de studio ingedoken om nieuw materiaal op te nemen voor zijn album dat later dit jaar gaat verschijnen. Als voorloper hiervan lanceert hij een nieuwe single getiteld; “Blue Bayou”. De single is een bewerking van de wereldberoemde evergreen van Roy Orbison. De plaat is omgetoverd tot een heerlijk klinkende feestplaat met een zomerse Nederlandstalige tekst. De single werd geschreven en geproduceerd door allround producer André Kooiman uit Raamsdonksveer. Met een echte steelgitarist, die ook voor Grand & Forsyth speelde, heeft het nummer een extra heerlijke zomerse sound gekregen die je meteen doet denken aan exotische bestemmingen! De single is vanaf Mei 2021 verkrijgbaar in alle download- en streaming portals via het label van AKMP. De single wordt gepromoot door Score Promotions bij alle radiozenders in Nederland en België. Ook is de single voorzien van een prachtige videoclip die o.a. te zien is via het Youtube en diverse tv zenders. Met singles als; “Zo is de liefde”, ‘Vandaag is jouw dag” en een duet single met Bobby Prins op zijn naam draait Jesse Jansen al jaren mee. Met “Blue Bayou” laat Jesse Jansen een ander geluid horen dan zijn voorgaande singles, en bewijst hij dat hij naast het serieuze repertoire ook een lekker feestje kan bouwen!

RTV: Score Promotions / Dennis van der Kraan

 

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kapper Zegt U Het Maar

 

Bekijk hier de videoclip: