De Knallende Hitschijf Week 10

Nelis Heesbeen – Vannacht ga ik niet meer naar huis

Frank Verkooyen schrijft en produceert nieuwe single ‘Vannacht ga ik niet meer naar huis’ voor Nelis Heesbeen

Vanwege de prettige samenwerking die Nelis had met producer Frank Verkooyen kreeg Frank de opdracht om een compleet nieuw liedje te produceren in de lijn van z’n vorige succesnummers ‘Overstag’ en ‘Ik herken jouw gezicht’. Vanaf de eerste seconde spatten de accordeonpartijen, ingespeeld door Daniël Metz er al af. Die passen goed bij de verhaallijn die over het speciale gevoel gaat die Nelis van een vrouw ontvangt. Dat de nacht tot de morgendauw duurde was geen enkel probleem. Ook Marcel Fisser heeft z’n muzikale steentje bijgedragen met zijn gitaar. Dian Senders en Frank Verkooyen zijn verantwoordelijk voor de backing vocals. De opnames vonden plaats bij The Boom Music studio in De Meern. De beelden van de clip zijn geschoten door Robert Vegt in het splinternieuwe ‘t café Heerlijk Hollands Live te Hoorn. De uitbaters hadden gehoopt dat de beperkingen die door de regering waren opgelegd eerder versoepeld zouden worden, maar dat gaat nog wel even duren. Op deze manier kan het publiek alvast een kijkje nemen in HET FEESTCAFE uit Hoorn.  

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kapper Zegt U Het Maar

 

Bekijk hier de videoclip:

  https://youtu.be/e4bfPd0WAWg