De Knallende Hitschijf Week 44

Jannes – ‘k vraag het jou alleen
Het nummer “’K Vraag Het Jou Alleen” is samen met zijn vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar geschreven en geproduceerd. De nummer 3 van het album ‘Liever Bij Jou’, staat garant voor een echte meezinger. De herkenbare Jannes sound, pakkende tekst, gevoel en emotie, kenmerken ook dit nummer.

YouTube

In tijden dat we elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten, wil Jannes zijn fans toch laten weten hoe belangrijk ze voor hem zijn. Hiervoor gebruikt hij allerlei social mediakanalen en vooral zijn YouTube kanaal is hierin een belangrijke geworden. De laatste maanden heeft hij meerde videoclips gemaakt, die op zijn kanaal te zien zijn. Ook voor zijn nieuwe single “’K Vraag Het Jou Alleen” heeft hij een prachtige clip opgenomen.

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kapper Zegt U Het Maar

Bekijk hier de videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=4oYeqBuJtJs