De Knallende Hitschijf Week 37

Barbara & Johnny – Waarom ben jij toch weggegaan
Het nieuwe duo Barbara en Johnny lanceert de geweldig in het oor liggende single-cd ‘Waarom ben jij toch meegegaan’, een echte Schlager/Pop single die half Nederlands/half Duits gezongen wordt. Johnny Valentino kennen we van zijn positieve hits zoals ‘Pam Pam’ en Waka Waka’. Barbara komt uit Hamburg en is algemeen bekend als de beste Helene Fischer double en treedt hiermee over heel de wereld op. Bij toeval kwamen deze 2 rasartiesten bij elkaar en zie hier het resultaat. Een feelgoodsong die zijn weerga niet kent. Er is een mooi repertoire gezocht en deze 2 kanjers zijn klaar om te knallen. Johnny heeft deze zomer elke dag een show gedaan in de vakantieparken en is klaar voor dit nieuwe avontuur.

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Kapper Zegt U Het Maar

 

Bekijk hier de videoclip: