De Knallende Hitschijf Week 35

Jessy Arjaans – Hemelsblauwe ogen
Jessy Arjaans valt op Hemelsblauwe ogen, dit bezingt zie in haar nieuwe single! Jessy heeft de smaak te pakken, en komt met een nieuwe single Na haar vorige singles Doe Niet Zo, Gevaarlijk dichtbij en Bekijk Het Maar, die het landelijk erg goed doen op de meeste stations en horeca is het nu weer tijd voor een nieuwe single. Samen met Niels Lingbeek, heeft zei wederom gewerkt aan deze nieuwe track. De nieuwe single is een krachtige en opvallende plaat, die we zeker terug horen op menig podium en radio station. Ook is er bij deze single weer een clip, en kun je de single beluisteren op de bekende portals

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

 

Bekijk hier de videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=LpF8_Go8dHE