De Knallende Hitschijf Week 29

Alwin Rennen – 1,5 meter polonaise
Voor Alwin een nieuw hoogtepunt in zijn carrière: “Iedereen wordt geraakt door de gevolgen van het corona virus en het ‘nieuwe normaal’ en ik wil daar een positieve draai aan geven. Samen met tekstschrijver Pascal de Vormer en producer Joris van Dijk ontstond het idee, dat als snel uitgewerkt werd tot de single ‘1,5 meter polonaise’. De reacties tot nu toe zijn heel erg positief en het toont aan dat de Nederlanders en Belgen stiekem wel weer klaar zijn voor een feestje. Dan wel iedereen met de gepaste 1,5 meter aub, want we moeten het corona virus natuurlijk nog steeds erg serieus nemen. Laten we hopen dat Nederland klaar is voor een veilig feestje en een 1,5 meter polonaise.” Van Alwin verschenen al eerder tracks als ‘Ik Leef M’n Eigen Leven’, ‘De Kriebels’, ‘Leef Met ’N Lach’ en vele andere singles die zowel in Nederland als België airplay kregen. Ook was hij te zien bij o.a. RTL Boulevard, SBS Shownieuws en Tros Muziekfeest op het Plein. Bij ‘1,5 meter polonaise’ is een videoclip geschoten welke te zien is op o.a. YouTube.

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

 

Bekijk hier de videoclip: