De Knallende Hitschijf Week 27

Bob Visser – Als jij diep in mijn ogen kijkt
Bob Visser heeft met z’n vrolijke single ‘Als jij diep in mijn ogen kijkt’ waarschijnlijk een potentiële zomerhit in handen. Alle ingrediënten die daarvoor nodig zijn herbergt deze radiovriendelijke plaat. Zijn vorige singles kregen airplay bij alle Nederlandstalige radiostations. De verwachting is dan ook dat dit lied, opgenomen bij The Boom! Music in Breda, de komende tijd de nodige aandacht zal krijgen. ‘Als jij diep in mijn ogen kijkt’ is al meer dan een jaar geleden opgenomen, maar door allerlei omstandigheden kwam Bob er niet aan toe om er iets mee te gaan doen. ‘Vandaar dat we de single nu, vlak voor de vakantie uitbrengen. Het is een compleet nieuw lied dat Frank Verkooyen van A tot Z heeft geproduceerd. Hij riep daarbij de hulp in van Femke Reuvers, Dian Senders, Marcel Fisser, Daniël Metz en Martijn de Laat. De herkenbare Frank Verkooyen sound is daarom ook volop aanwezig’, glundert Bob. Zingen is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby voor Bob. Het uitbrengen van singles en het verzorgen van optredens draagt daar aan bij. Gelukkig kan hij de komende tijd weer vol aan de bak, zeker als na 1 juli de horeca inpandig weer 100 gasten mag ontvangen. Nu het einde van de coronacrisis in zicht lijkt te komen gaat Bob er daarom weer vol gas tegenaan.

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

 

Beluister hier de single:

2