De Knallende Hitschijf Week 18

Zus – Shalala
ZUS gaat vrolijk het voorjaar in met “Shalala” Daar is hij dan! De allernieuwste single van ZUS! Met trots kunnen wij zeggen dat, net als de voorganger ‘Zus en zo’, ook deze single is geschreven door Hans Aalbers en Bram koning en geproduceerd door Hans Aalbers. De opnames voor ‘Shalala’ werden al in december voltooid, maar gezien het vrolijke karakter werd nog even gewacht met uitbrengen tot nu. De clipopname in deze tijd van sociale afstand werd nog wel een dingetje. De afgehuurde green screen studio moest helaas worden afgezegd in verband met de Corona situatie. Uiteindelijk was daar als oplossing de eigen telefoons die zowel door de danseressen als door Bo en Kiki werden gebruikt om thuis zelf de opnames te maken. Alle opnames zijn online doorgezet naar Pascal Verlinden van Redgell Media, om er een mooie clip van te maken. Het is dus een echte quarantaine videoclip geworden. Benieuwd hoe de eerste echte quarantaine videoclip eruit ziet? En benieuwd naar de nieuwe single van ZUS? Bekijk en luister dan snel de videoclip van ‘Shalala’! Veel kijk en luister plezier!   De single ‘Shalala is verkrijgbaar vanaf 17 april 2020 en legaal te downloaden via de bekende platforms.

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:0913

Ton de Vos Hairstylist

 

Bekijk hier de videoclip: