De Knallende Hitschijf Week 06

Dyon – Jouw Selfie
 
DYON VERWER MET ZIJN NIEUWE SINGLE “JOUW SELFIE”Met zijn nieuwe single getiteld “Jouw selfie”, laat Dyon zien hij nog echt een jongen vent is van 17 jaar is, want de titel en waar het liedje over gaat is helemaal van deze tijd. We kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder mobiele telefoons met daarop apjes en selfies. Hier heeft tekst schrijver ‘ Henny Thijsen’ zich door laten inspireren. Dyon begon 5 jaar geleden met zijn eerste single “mijn droom”,  we kunnen zeggen dat deze droom al aardig is uitgekomen, hij zingt daar over dat hij graag door zou willen breken met zingen. Dyon timmert aardig aan de weg in de muziek wereld en is niet meer te stoppen. Zijn nieuwe single is inmiddel de 6 single voor Dyon die uit is gebracht. De productie lag natuurlijk weer in handen van ‘Maarten de Groot’ van studio M-Works. Gekozen voor een méér tempo nummer, wat vrolijk in het gehoor ligt. De clip om te bekijken is in behandeling genomen door ‘Wescur’ en komt binnenkort uit.

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

 

 

Beluister hier de single: