De Knallende Hitschijf Week 04

Jan Koevoet – Jij bent te mooi om waar te wezen ( REMIX 2020 )

Het stond al langer op het lijstje van Jan Koevoet om zijn single “Jij bent te mooi om waar te wezen” in een hedendaagse versie uit te brengen. Daarmee ging Manfred Jongenelis, waar alle liedjes van het album “Jan Koevoet op 50” zijn opgenomen, aan de slag. Een vlotte, gezellige meezinger is het resultaat. Een mooi begin in een jaar dat voor de zanger heel bijzonder is, aangezien hij dit jaar zijn 20 jarig artiesten jubileum viert. De single “Jij bent te mooi om waar te wezen” (REMIX 2020), door Jan Koevoet zelf geschreven en gecomponeerd, is ook te vinden en te downloaden op de bekende portals. De (nieuwe) videoclip is te zien op o.a. TV Oranje en YouTube.

         

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

 

Bekijk hier de videoclip: