De Knallende Hitschijf Week 41

Dave van Montfoort – Vergeet mijn naam
DAVE VAN MONTFOORT – VERGEET MIJN NAAM Dave van Montfoort debuteert in het Nederlandstalige circuit met de single ‘Vergeet Mijn Naam’. Hiermee zet Dave, die al langer actief is op feesten en partijen, de toon voor misschien wel een hele geslaagde carrière als zanger. Actief op deze uitermate vrolijke foxtrot op tekst en muziek van George Baker (Hans Bouwens), zijn Marcel Fisser op gitaar en Daniël Metz op accordeon. Kortom aan het toeval is niets overgelaten. “Louter vakmensen zijn ingehuurd voor deze gezellige productie”, zo stelt Dave!
In The Boom! Music nam hij onder deskundige leiding van Frank Verkooyen zijn debuutplaat op. “Wat een vakman”, zo onderbouwde de 28-jarige uit het oosten van ons land afkomstige Dave zijn keuze. Met zijn landelijk onder de aandacht gebrachte en veelbelovende debuutsingle ‘Vergeet Mijn Naam’, gaat Dave van Montfoort op jacht naar erkenning en bekendheid en hoopt hij het volk ermee te gaan vermaken. De track is te vinden bij zowel de streamingsdiensten als de downloadshop en is verschenen via Nationale Artiesten Parade.

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

 

Beluister hier de single: