Nieuw Radio Station Van Start Altijdhits.nl

Vanaf vandaag zijn we live gegaan

Hoi ik ben Rob de Wit en na 28 jaar als dj zijn we er klaar voor om met dit radiostation iedereen de kans te geven om lekker te kunnen genieten van muziek dat zeer gevarieerd is. 24 uur per dag en 7 dagen per week zullen deze uitzendingen te horen zijn op Altijdhits.nl

Wij bieden jouw de lekkerste nonstop dat een gevarieerd aanbod heeft in het Nederlandstalig lied dat afgewisseld wordt met Engels, Duits en uiteraard de allernieuwste hits uit de Nederlandstalige top 30 en de Nederlandse Top 40.

Ook bieden wij jouw de mogelijkheid om hiertussen jouw verzoekrequest te kunnen doen. Kijk in onze digitale database en klik achter het nummer op het + teken en vul je naam in en verzend. De zal over het algemeen binnen ongeveer 10 minuten aan je voorbij gaan komen.

Kortom geniet van dit alles vanuit Nijmegenstad – Muziekstad.

Veel plezier op de site.