De Knallende Hitschijf Week 32

Bouke – In 1 seconde
Bouke gaat toch weer voor Nederlandstalig Na twee succesvolle albums en meerdere singles in het Engels begon het bij Bouke toch weer te kriebelen….   een nummer zingen in zijn moederstaal! Bouke wordt nog steeds veel gevraagd om op te treden in feesttenten en cafe’s en daar zingt hij zijn eigen Engelse nummers aangevuld met covers. Maar het publiek blijft ook verlangen naar de “ Hollandse hits “ Met het prachtige weer van vorig jaar kreeg Bouke inspiratie voor een echt Zomer nummer! Een lekker swingend nummer in een Salsa ritme. Luister naar “ in 1 seconde “ en je krijgt direct zin in vakantie, zon, zee , dansen en cocktails…..   of mischien ook wel in een zomerliefde…. Dit jaar staat Bouke weer op veel festivals en in het najaar in grote theaters. Kijk op de site www.bouke.nu voor meer info.  
Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions.

 

 

 

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

 

 

Bekijk hier de single: