De Knallende Hitschijf Week 29

Sam Vanvelthoven – Ga dan
  Sam Vanvelthoven pakt door en komt met “Ga dan” Deze jonge knaap uit Roosendaal is ondanks zijn jonge leeftijd iemand waar we in de toekomst zeker rekening mee moeten houden. Hij laat zijn veelzijdigheid zien in op deze nieuwe single “Ga dan”. Dit is een nummer wat we waarschijnlijk allemaal wel kennen van Jannes. Deze koning van het noorden heeft deze single in 2008 uitgebracht. Het was een nummer wat Sam al vele malen op de bühne gedaan heeft en daar zulke leuke reacties op kreeg dat hij naar Manfred is gegaan en gevraagd daar een eigen versie van te maken. Dat is gelukt, deze 2019 versie van “Ga dan” van Sam Vanvelthoven is er een om nauwlettend in de gaten te houden de komende periode.  
Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions.

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

 

 

Bekijk hier de videoclip: