De Knallende Hitschijf Week 28

Jannes – Wel of Niet
De nieuwe single van Jannes is uit! Een mooi moment om ‘Wel Of Niet’ voor te stellen op zijn 46e verjaardag. Gefeliciteerd! Het is de tweede single van zijn nieuwe album “Liever Bij Jou” die op 5 juli aanstaande uitkomt. Het is iedere keer weer een uitdaging om iets vernieuwends te produceren, maar ook deze keer is het Jannes gelukt. Zo hoor je in “Wel Of Niet” een heuse gitaarsound.“Wel Of Niet” is een heerlijk, vrolijk en uptempo nummer met verrassende muzikale arrangementen. De eerste reacties zijn veel belovend!
Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions.

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

 

Beluister hier de single: