De Knallende Hitschijf Week 25

Johnny Valentino – Pam Pam
Deze geboren Ossenaar is er een die we al wat langer kennen, de nummer “Kom eens hier”, “Het maakt niets uit” en “Als ze danst” zijn zomaar stuk voor stuk nummers die het erg lekker gedaan hebben voor deze in Arnhem woonachtige zanger. De nieuwe single heeft even op zich laten wachten, maar in overleg met Manfred Jongenelis ,die de productie weer voor zijn rekening heeft genomen, is er een mooie release datum uitkomen rollen. Tekst en muziek zijn in dit geval voor Alie Bakker bekend van o.a. nummers van Andre Hazes en René de Haan. Dit keer is er gekozen voor een lekkere uptempo volkse zomersound, toch is het qua tekst wel een beladen liedje, maar toch in een luchtige jas gegoten. Aldus een mega enthousiaste Danny. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen of hij de volgende stap in zijn carrière kan gaan maken.
Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions.

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

 

Bekijk hier de videoclip: