De Knallende Hitschijf Week 22

Joey Hartkamp & Trafassi – Ik zie een pils
Wat begon met een grap in de kleedkamer tijdens een optreden, waarbij Joey Hartkamp en Trafassi-Man elkaar tegen kwamen, is uiteindelijk gekomen tot een unieke samenwerking. Met ‘Ik Zie ’N Pils’ luiden de twee rasartiesten de zomer op tropische wijze in. Met de herkenbare sound van Joey en de welbekende klanken van Trafassi-Man gaat het duo op jacht naar de zomerhit van 2019! Tijdens FeestBeesten Festival op zaterdag 11 mei werd het liedje voor het eerst live gedaan en het publiek zong de herkenbare kreten ‘Ik Zie ’N Pils’ en ‘Waar?’ meteen luidkeels mee. Komende zomer zal dit door heel het land verder klinken op menig feesten en partijen!
Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions.

 

 

 

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

 

 

Bekijk hier de video: