De Knallende Hitschijf Week 21

Jan Koevoet & Petra van Zundert – De zon schijnt alle dagen
Drie jaar geleden, in mei 2016, presenteerden Jan Koevoet en Petra van Zundert hun eerste duet single “Jij bent zo mooi om van te houden”. Hun nieuwe single “De zon schijnt alle dagen” is alweer de zesde duet single die het tweetal samen uitbrengt. Daar tussendoor verschenen van zowel Jan als Petra ook nog meerdere eigen solo singles. Tekst en muziek van “De zon schijnt alle dagen” is weer geschreven door het duo zelf en geproduceerd in de studio van Manfred Studio’s in Etten-Leur. De clip bij de nieuwe single is (binnenkort) te zien op o.a. TV Oranje en YouTube
Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions.

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

 

Beluister hieronder de single: