De Knallende Hitschijf Week 16

Randy Schoonderwalt – Ik vond geluk
Hij hoopt ooit dat zijn droom werkelijkheid wordt, een concert in een zaal vol fans die zijn muziek uit volle borst meezingen. En daar gaat Randy Schoonderwaldt keihard zijn best voor doen.’
Bij een karaoke avond op een zomeravond in Turkije is Randy ontdekt. Hij won daar de eerste prijs en mocht zo zijn eigen single op gaan nemen. Na een tijd van ontwikkelen en proberen stond Randy steeds vaker op podia in zijn woonplaats Tilburg. Zijn talent werd door de regio heen verspreid waardoor hij op verschillende evenementen mocht optreden zoals het benefietconcert van Roy Donders en op Oosterhout Live. Afgelopen zomer heeft Randy met een nieuw management Dutch event en met zijn nieuwe nummer ‘De wereld is van ons’ vele radiostations verbluft en ook op Puur NL werd hij goed meegedraaid. “Ik wil mezelf altijd blijven ontwikkelen, stilstaan is achteruit gaan.” Aldus Randy. Dit gaat zeker niet gebeuren met de nieuwe single “ Ik vond Geluk “ .
Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl Voor meer informatie, beeld- en videomateriaal, interviews, prijsacties neemt u contact op met Score Promotions.

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

 

Bekijk hier de videoclip: