De Knallende Hitschijf Week 10

Duo T&T – Want jij blijft voor altijd mijn grote liefde

Wij zijn duo T & T ( Theo en Theo ) uit Nijmegen, muziek dat is onze passie en wij zijn begonnen als dj’s bij verschillende internet Radio Stations en hebben we samen daar heel veel plezier ingehad. En na een optreden op een feest van ons beide waar we een paar nummers zongen waaronder de bekende wals medley,s hebben we bedacht om zelf ook te gaan zingen.

Afgelopen december 2017 was onze eerste optreden en wisten we een zaal op zijn kop te zetten met wat feest nummers, sindsdien is het voor de mensen duidelijk dat we een gezellige duo uit Nijmegen zijn.

Eind 2018 zijn wij in zee gegaan met Brinkman Studio Arnhem waar we in 2019 ons eerste single hebben opgenomen en er een mooie clip bij laten maken. “WANT JIJ BLIJFT ECHT VOOR ALTIJD MIJN GROTE LIEFDE”

Ook hebben we een mooie facebook pagina waarop U ons kunt volgen en waar op ook filmpjes en foto,s en heel veel info staat. Wilt u ons toevcoegen klik hier

Ook kunt u via TV Oranje stemmen op ons klik hier

Log dan in met Facebook en zoek op Duo T&T en breng uw stem uit!!!

Dus voor een feestje boek ons en wees gegarandeerd van een super geslaagd feestje.

Duo T&T

0614561013 b.g.g. 0616344490

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

 

Bekijk hier de videoclip: