De Knallende Hitschijf Week 11

Youri Sprenkels – Gewoon weer opnieuw
  De in St. Willebrord woonachtige Youri Sprenkels wordt gezien als één van de aanstormende talenten. De 20-jarige zanger blikt vol trots terug op het muzikale jaar 2018 waarin zijn 3e en 4e single verschenen: “Toen Ik Jou Zag’ en ‘Eén Blik Van Jou’ worden overal gedraaid en luidkeels meegezongen”, zo glundert Youri. Daarnaast mocht hij optreden op RoosendaalNL: ”Een droom voor iedere artiest die nog niet zo heel lang in het vak zit, en graag de op de grotere podia terecht wil komen”, aldus de ambitieuze zanger. Nadat precies op zijn 18e verjaardag zijn debuutsingle ‘Ik Moet Me Laten Gaan’ uitkwam, komt met zijn nieuwste plaat ‘Gewoon Weer Opnieuw’, de teller al op vijf singles te staan. Youri die vorig jaar Sharon, de liefde van zijn leven ontmoette, is enthousiast over zijn jongste product: “Een mooie samenwerking met Frank Verkooyen, gaat een toppertje worden”, zo beloofde de Brabander zijn fans! De cover, eerder uitgebracht door Jaman, is in lekkere pakkende feestjas gestoken in The Boom! Music studio in Breda.

 

 

 

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

 

 

Beluister hier de single: