De Knallende Hitschijf Week 06

Michael Duijts – Ik ben weer vrijgezel

Michael Duijts presenteert ‘Ik ben weer vrijgezel’ Op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt op woensdag 23 januari de tweede single van Michael Duijts. De zanger uit het Gelderse Valburg geeft met ‘Ik ben weer vrijgezel’ een vervolg aan z’n in april 2018 gelanceerde single ‘Duizend mooie vrouwen’. Net zoals z’n debuutsingle is Jheron van der Heijden verantwoordelijk voor de tekst en muziek. Het onderwerp voor ‘Ik ben weer vrijgezel’ heeft Michael zelf bedacht. ‘Ik ben daarmee naar Jheron gegaan. Al snel kreeg ik een perfecte tekst toegestuurd. Omdat er vaak producties van Manfred Jongenelis op de landelijke radiozenders te horen zijn ben ik een enorme fan geworden van zijn herkenbare sound. Om die reden ben ik afgereisd naar Etten-Leur om in de  Manfred Recordings te Etten-Leur de single op te nemen. Het resultaat is verbluffend’, vertelt Michael. De verhaallijn van ‘Ik ben weer vrijgezel’ is door Karl Kaspers van Kaska producties verwerkt in de clip. ‘Samen met een stel kameraden ben ik aan het biljarten in een café. Daar blijkt dat het leven van een vrijgezel best aangenaam kan zijn, meldt Michael. De CD single ‘Ik ben weer vrijgezel’ is vanaf heden en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien. Michael Duijts ‘Ik ben weer vrijgezel’… …..Alweer een Rood-Hit-Blauw produktie!

Voor de redactie(s):

Platenmaatschappij: Rood-Hit-Blauw – info@roodhitblauw.nl T: 06-21265490

Promotie: Score Promotions: info@scorepromotions.nl

 

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

 

Bekijk hier de videoclip;