De Knallende Hitschijf Week 05

Sam Van Velthoven – Ik vind jou leuk

 

 

Vorig jaar April kwam dit jonge ventje uit Roosendaal, als een duveltje uit een doosje die muziekwereld binnen stappen. Dat deed hij met de single “Als ik later eens trouw “, het nummer van John(ny) de Bever die door Manfred Jongenelis in een frisse uitvoering werd gestopt. Dit bracht zoveel positiviteit met zich mee dat een 2de single niet kon uitblijven. Samen met zijn ouders en Manfred, zijn ze gaan brainstormen om een liedje te vinden wat echt bij zijn jonge leeftijd past.
Het resultaat mag er dan ook zeer zeker zijn, een gezellig en vrolijk klinkende nieuwe single “Ik vind jou leuk ” zal Sam zeker weer veel aandacht gaan geven, dus houd hem goed in de gaten de komende periode.

 

 

 

 

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

 

Beluister hier de single;