De Knallende Hitschijf Week 48

Yosee – Zo mooi als jij
In een lekker en gezellig gevulde ‘’Den Beer’’ in Rosmalen was het wederom een zeer succesvolle avond. ‘’Zo mooi als jij’’is een oude hit uit de 90’s van Mark Anthony, ‘’You sang te me’’, maar nu in een lekker aanstekelijk up tempo ritme gemaakt door Kees Tel. Een waardige opvolger van de hit ‘’Jouw ritme’’ die hiervoor goed mee heeft gedraaid in geheel Nederland.De verwachtingen zijn hoog gespannen, de reacties uit het land zijn meer dan positief. Laten we hopen dat dit een klein ‘’doorbraakje’’ voor Yosee gaat worden. Het is inmiddels de 15e single die Yosee uitbrengt. De fans van de uit S ‘Hertogenbosch afkomstige zangeres zijn in ieder geval zeer enthousiast. Dat blijkt wel uit de talloze berichtjes die ze via Facebook heeft ontvangen.Deze single is wederom uitgebracht op DEA Records (Danny Canters). DEA is tevens het boekingskantoor van Yosee. (info@deaprodukties.nl) Yosee heeft inmiddels vele grote podia aangedaan en met de echte grote namen samen op de bühne gestaan. Deze nieuwe single zal deze mooie optredens alleen maar een stevige boost geven.

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

Bekijk hier de videoclip: