De Knallende Hitschijf Week 45

William Janz – Mijn allerliefste

Momenteel zijn derde single die nu uit is gekomen “mijn allerliefste “. Frank van Etten schreef de Nederlandse tekst op de muziek van de wereldhit “Un Canto a Galicia “waarmee Julio in 1972 de eerste plaats wist te bereiken van de Hollandse hitlijsten. De nieuwe opgefriste versie is mloderner maar verder ademt het liedje dezelfde sfeer uit als het origineel, en dus moet het wel haast genieten zijn voor de Julio-fans.
Daarnaast zet William dit neer met respect voor het origineel zonder dat het imiteren wordt. Tijd dus voor Nederland inclusief de radiozenders om óók te ontwaken en William Janz de erkenning te geven die hem toekomt!

Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is ( 2014 ) Ik wil jou helemaal voor mij alleen ( 2015 ) Mijn Allerliefste ( 2018 )

De Knallende Hitschijf wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ton de Vos Hairstylist

Bekijk hier de videoclip: